Betöltés...

DEDRA Gyémánt fúró 68mm, burkoló lapokhoz, terrakottához, üveghez, fehér kerámiához, kőhöz

Ár: 13.690 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A képen látható méret csak példa, a tényleges méret a termékleírásban található. Aképen látható méret csak példa.
Diamant vésők kőedények, terrakotta, üveg, fehérk e r á m i a , kerámia fúrásához. A szegmensek gyémántbevonatúak, hogy megkönnyítsék a fúrást olyan kemény anyagokban, mint ap o r c e l á n és a terrakotta. A kísérleti fúrófej zökkenőmentessé és pontosabbá teszi a fúrási folyamatot. A gyémántfúrószárak kompatibilisek a 08W001, 08W002, 08W006 és 08W007 típusú fúrószárakkal.Fúrás közben szükséges hűtés.
Technikai adatok:

Búrátmérő: 68 mm
Javasolt fogantyú: 08W002/08W007
A gát típusa: dia ment ova
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Gyémánt fúró 68mm, burkoló lapokhoz, terrakottához, üveghez, fehér kerámiához, kőhöz" című hirdetést látja. (fent)