Betöltés...

Wera Bit-Check 12 Diamond 1 05057421001 Bit készlet 12 részes Kereszthornyú Pozidriv, Kereszthornyú Phillips, TORX BiTorsion

Ár: 25.350 Ft

A 12 részes Wera Bit-Check 12 Diamond 1 készlet tizenegy 1/4 "-os, különböző profilú BiTorsion bitből és egy Rapidaptor bitartóból áll, gyorsan cserélhető tokmány és 1/4" hatszögletű. A bittartó Rapidaptor technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a bitek felvételét a hüvely működtetése nélkül. A bitet úgy távolítják el, hogy egyszerűen előre tolják a villámgyors bitcseréhez, akár csak egy kézzel is. A tizenegy BiTorsion bit gyémánt bevonattal rendelkezik a csúszás kockázatának csökkentése érdekében. A bit hegyén található apró gyémánt részecskék biztosítják a csavar biztonságos illeszkedését és csökkentik a szükséges érintkezési nyomást. A BiTorsion rendszer hosszabb élettartamot biztosít azáltal, hogy a tengely keménységét a kimeneti csúcshoz képest körülbelül 20% -kal csökkenti egy célzott temperálási folyamat révén. Ez a torziós zóna nagyobb terheléseket csillapít. A Bit-Checks kinyitható a munkahelyen, így az eszköz mindig gyorsan kézbe vehető.

Alkatrészek száma 12 darab
Az eszközök biteket tartalmaztak
Tartalmazott profilok a TORX T belsejében, keresztmetszet (PH), keresztmetszet Pozidriv (PZ)
Anyag acél
Bevonat (hegy / penge) gyémánt bevonattal
11 darabos bitek: 1/4 "-os meghajtó, kézi működtetésre alkalmas, gépi működésre alkalmas
Phillips (PH) 3 darab: PH 1 / PH 2
Keresztmélyedés (PZ) 3 db: PZ 1 / PZ 2
TORX 5 darab: T 10 / T 15 / T 20 / T 25 / T 30
További tartalom 1 bites tartó Rapidaptor technológiával
Műanyag összecsukható doboz
Használja autóban, házban, műhelyben
További információk A Take it easy Bit-Checks funkcióval a biteknek van egy sávja, amely színének (pl. Piros = Phillips PH) és méretjelzésének köszönhetően megkönnyíti a megfelelő bit megtalálását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Bit-Check 12 Diamond 1 05057421001 Bit készlet 12 részes Kereszthornyú Pozidriv, Kereszthornyú Phillips, TORX BiTorsion" című hirdetést látja. (fent)