Betöltés...

DEDRA Mérőkerék 9999,9m mérési tartomány, két 159mm átmérőjű kerék

Ár: 17.190 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A mérőkerék, közúti mérőkerék tökéletes eszköz a pontok közötti távolságok pontos mérésére, még a legtávolabbi pontok között is. A kerék 159 mm-es átmérője biztosítja a stabilitást és a pontosságot. A mérési tartomány közel 10k m, így a legnagyobb távolságok mérése is lehetséges, mint például a telek körvonalának mérése stb. A tengelytestben lévő mechanikus számláló könnyen leolvasható és kezelhető. A teleszkópos fogantyú lehetővé teszi, hogy a mérőszalag kompakt méretűre összehajthatóés a mellékelt hordtáskábanszállítható/tárolható. Tulajdonságok:

Drogomier mecha nical me chani zme
Egyszerű használat
Teleszkópos fogantyú
Szállító-és tároló táska mellékelve

Technikai adatok:

Mérő típusa: mecha nic mérőkerék
Mérési tartomány u: 0.01 m-9999.99 m
Teleszkópos fogantyú
Kerékátmérő : 159 mm

Befejezés:

Mérőkerék
Anyag tok (1 db)
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Mérőkerék 9999,9m mérési tartomány, két 159mm átmérőjű kerék" című hirdetést látja. (fent)