Betöltés...

Krimpelő Fogó Készlet, Konpaxe®,300 Csatolóval és Átlátszó Védelemmel, Automatikus Beállítás, Tárolódoboz Csatolókhoz AWG 10-12, AWG 12-14, AWG 14-16, AWG 16-22 méretekhez

Ár: 23.880 Ft

 





Professzionális elektromos kábelcsatlakozó szett, 300 csatlakozóval és átlátszó védelemmel, önszabályzó zárt bilincses fogóval, tárolódoboz az AWG 10-12, AWG 12-14, AWG 14-16, AWG 16-22 csatlakozókhoz.

A professzionális elektromos kábelcsatlakozó készlet az alapvető eszköz, amelynek a birtokában kell lennie minden elektronika iránt érdeklődőnek vagy tapasztalt technikusnak. Az impozáns funkciók széles skálájával ez a készlet a teljesítményt és a pontosságot a következő szintre emeli, biztosítva, hogy minden csatlakoztatás tökéletes legyen. Itt az ok, amiért érdemes ezt a készletet választani:



Csatlakozók sokszínűsége és átlátszó védelem: A készlet nem kevesebb mint 300 különféle csatlakozóval van felszerelve, amelyek széles körű alkalmazásokat fednek le az elektromos kábelek terén. Legyen szó háztartási gépek, autók vagy elektronikai eszközök kábelezéséről, ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van bármely helyzetben. Emellett átlátszó védelemmel rendelkezik.

 



Automatikus beállítás könnyedsége és sebessége: Ennek a készletnek egy kiemelkedő tulajdonsága az automata beállítás funkciója. Ez az intelligens rendszer automatikusan beállítja a kívánt kábel méretére és vastagságára vonatkozó beállításokat, megszüntetve a kézi beállítások szükségességét, időt takarítva meg és elkerülve az emberi hibákat. Ezzel a jellemzővel, legyen kezdő vagy tapasztalt szakember, mindig pontos és megbízható csatlakozást érhet el.

Pontos csatlakozás: Minden olyan feladathoz, amely különös pontosságot igényel, ez a készlet az ideális választás. A készletben található eszközök prémium minőségű anyagokból készültek, és úgy tervezték, hogy biztonságos és stabil csatlakozást nyújtsanak, biztosítva hatékony és tartós elektromos kapcsolatot. Függetlenül attól, hogy milyen finom vagy bonyolult kábelekkel dolgozik, ez a készlet lehetővé teszi a pontos és professzionális csatlakozások elvégzését minden esetben.





Összefoglalva, a professzionális elektromos kábelcsatlakozó készlet értékes befektetés minden technika iránt érdeklődő, elektromos szakember vagy autószerelő számára, garantálva egy könnyed csatlakozási élményt és a legmagasabb minőségű eredményeket. Az impozáns csatlakozókészlettel, az intelligens önszabályzással, a pontossággal és a sokoldalúsággal ez a készlet gyorsan megbízható társává válik minden olyan projektben, amely elektromos kábelekkel foglalkozik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Krimpelő Fogó Készlet, Konpaxe®,300 Csatolóval és Átlátszó Védelemmel, Automatikus Beállítás, Tárolódoboz Csatolókhoz AWG 10-12, AWG 12-14, AWG 14-16, AWG 16-22 méretekhez" című hirdetést látja. (fent)