Betöltés...

Információs tábla króm álló, A3 (ITA3KA)

Ár: 30.453 Ft

Információs tábla köteles kordonoszlophoz, A3 álló (sz x m) 332x440 mm. Dupla plexiüveggel, kétoldalas

Kordonoszlop gyártás, nagykereskedelem
Azonnal raktárról több ezer kordonoszlop. Messze a legnagyobb választék! Árgarancia a legkedvezőbb árakra. Nagyobb mennyiség esetén kérjen egyedi árat!

Ha minőségi, olcsó kordonoszlopokat keres a legkedvezőbb nagyker áron, MEGTALÁLTA!
Olcsó köteles kordonoszlopaink igazi prémium kategóriás, elegáns kivitelűek. A kordonoszlopok választhatóak króm, vagy titánium gold bevonattal. A köteles kordonoszlopokhoz különböző vastagságú és hosszúságú kordonkötelek közül választhat. A hagyományos kordonkötelek több színben is kaphatóak, hosszúságuk 160 centiméter, a kötélvégek minőségi króm vagy titánium gold karabínerekkel kerülnek gyártásra. Külön ajánlunk 180 centi hosszú vastag bársony köteleket, melyek kielégítik a legszigorúbb minőségi elvárásokat is. A köteles kordonoszlopokra ugyanúgy, mint a szalagos kordonoszlopokra utólag könnyen felszerelhető információs táblákat is ajánlunk mind króm, mind titánium gold kivitelben. Természetesen biztosítjuk egyedi gyártásban különleges színü kötelek választását bármely hosszúságban is. Az egyedi igények azonban felárásak. Az oszlopokat kordonbérlés menüpontnál akár ki is kölcsönözheti!

Köteles kordonoszlopokKordon kötelek: velúr és csavartKarabínerek, fali fogadó egységekKöteles kordonoszlop információs táblák

Egyedi hosszúságú csavart kordonkötél gyártását is vállaljuk!


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Információs tábla króm álló, A3 (ITA3KA)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: