Betöltés...

PSS1600 elektromos kardfűrész PROCRAFT 1600 W, 210 mm

Ár: 29.193 Ft

Elektromos kardfűrész PROCRAFT PSS1600, 1600W, penge löket 20mm, 2800 rpm




A PROCRAFT PSS1600 elektromos kardfűrész annál is különlegesebb eszköz, mert képes arra, amire a forgácsolószerszámok kategóriájában mások nem képesek. Milyen vágások? Szinte mindent, lásd az alábbi keretes írást. A gyártó nagy teljesítményű, félig professzionális eszköznek minősítette. Ez egy hozzáférhető eszköz a hozzáférhetetlen területeken.


Ahol a hajlító nem illeszkedik, és az inga sem kezelhető, ott kihasználhatja a 2 mm vastag pengével rendelkező elektromos fűrész előnyét, amely súly nélkül csúsztatható a legszűkebb helyeken. Ezenkívül a munka idején az előnyös helyzet leggyakrabban tisztább és könnyebben irányítható vágást eredményez, mint például egy egér.


Ez egy elektromos kéziszerszám, amelyet bármire használhat; javítások, építés, gyümölcstermesztés stb. Természetesen egy fára gondolok az udvarodban, amelynek koronáját csökkenteni akarod. Ez még mindig egy kábeleszköz. De mindent, amit meg kell vágni, könnyebben vágjuk le a fa vászonjával (hosszabb) vagy a fémmel (a legrövidebb).


A gyártó a PROCRAFT PSS1600 elektromos kardfűrész modellt elülső felületi tekercseléssel és speciális puha gumi fedéllel biztosította. Ez segít szorosan tartani a kezét, és megakadályozza a csúszást rezgés közben.


Ennek az elektromos kéziszerszámnak az egyetlen hátránya a fémvászonok gyors fogyasztása. Azt tanácsoljuk, hogy ne takarítson meg pénzt a kiválasztáskor. A fa vászonjai kevésbé igényesek, de jobb, ha lemondanak az olcsó dolgokról, és legalább átlagos minőségűek.


Előnye:


*VDE kábel neoprén béléssel


*Görbületi vágási funkció


*Elektronikus alkatrészek kettős szigetelése


*Csúszásgátló gumival bélelt fogantyú


*EU tanúsítvánnyal rendelkező jel


*Automatikus leállítás a teljes szénfogyasztás esetén


*Hatékony por/nedvesség elleni védelem


*Szellőztető rendszer


*Változtatható fordulatszámú hajtás


Súly - 3,2 kg






Funkciók
Teljesítmény (watt)    800 W
Tápfeszültség    220 V
Vágási    pálya 20 mm
Fordulatszám    2800 rpm
Vágási    mélység 105 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "PSS1600 elektromos kardfűrész PROCRAFT 1600 W, 210 mm" című hirdetést látja. (fent)