Betöltés...

Univerzális elektromos olló kartonhoz, bőrhöz, textilhez, szőnyeghez, lítium-ion akkumulátor 2000mAH, vezeték nélküli

Ár: 14.789 Ft



Teljesítmény és sebesség: A vezeték nélküli elektromos olló gyors, 240 fordulat / perc vágási sebességgel rendelkezik, és könnyen vághat különféle anyagokat, beleértve a papírt, kartont, textíliákat , bőranyagokat, szőnyegeket és egyebeket. Ez a hatékony eszköz kiváló segítő a textiliparban, a csomagolásgyártásban és sok más alkalmazásban.



Maximális biztonság: A biztonsági zár biztosítja, hogy az olló biztonságosan, baleset- vagy sérülésveszély nélkül használható legyen. Ez a funkció minden munkakörnyezetben elengedhetetlen, és ennek az ollónak a legfontosabb jellemzője.



Ergonomikus kialakítás: A kényelmes és ergonomikus fogantyú kényelmes és erőfeszítés nélküli használatot biztosít, függetlenül a használat időtartamától. Ez lehetővé teszi a kezelők számára, hogy hatékonyabban dolgozzanak, és minimalizálják a kéz és a kar fáradtságát.

 

Hordozhatóság és egyszerű használat: Az akkumulátoros elektromos olló hordozható és könnyen használható eszköz, amely akár 5 órás működési autonómiával rendelkezik. Ez teszi ezt az ollót nagyszerűvé a nehezen elérhető helyeken vagy olyan környezetekben, ahol nincs tápegység.



Tartósság és megbízhatóság: Ez a tartós akkumulátoros elektromos olló kiváló minőségű anyagokból készült. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy a legzordabb környezetben működjön, és ellenálljon a gyakori használatnak és a természetes kopásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Univerzális elektromos olló kartonhoz, bőrhöz, textilhez, szőnyeghez, lítium-ion akkumulátor 2000mAH, vezeték nélküli" című hirdetést látja. (fent)