Betöltés...

Fogantyús Szegecselő 2,4-6,4mm 380mm MAR-POL

Ár: 10.490 Ft

Magas Minőség: A MAR-POL kézi fogantyús szegecselő eszköz magas minőségű és pontos kivitelezésű, így garantálja a precíz és hosszantartó használatot.
Erősített Fém Szerkezet: A megerősített fém konstrukciója miatt rendkívül strapabíró, ezáltal tökéletes választás mind a professzionális, mind a házi műhelyek számára.
Univerzális Alkalmazás: 2,4 mm-től 6,4 mm-ig terjedő szegecs méretekhez készült, öt cserélhető fejjel: 2,4mm(3/32″); 3,2mm(1/8″); 4,0mm(5/32″); 4,8mm(3/16″); 6,4mm(1/4″).
Különböző Anyagokhoz: A szegecselő kompatibilis a rozsdamentes acél, acél, réz és alumínium szegecsekkel, így széles körű ipari alkalmazásra is megfelelő.
Ergonómia: A gumírozott markolatok, a hosszú karok és a kiváló egyensúly az eszközt kényelmes és ergonomikus munkaeszközzé teszik.
Hulladékgyűjtő: A szegecselés során keletkező hulladékot gyűjtő tartály segít a munkaterület tisztán és rendezetten tartásában.
Technikai Specifikációk:

Méret: 380 mm
Szegecs Méretek: 2,4-től 6,4 mm-ig
Cserélhető Fejek: 5 darab
Hulladékgyűjtő: Igen
Áttétel: 30:1
Szorítópofák: 3 darab
Ez a MAR-POL kézi fogantyús szegecselő ideális eszköz a nehéz és precíz szegecselési munkákhoz. A könnyű kezelhetőség és a megbízható szerkezet biztosítja, hogy minden szegecselési feladatot hatékonyan és pontosan hajtson végre. A szegecselő tökéletes választás autószerelő műhelyekbe, mechanikai és lakatos munkákhoz egyaránt. A tartozék hulladékgyűjtővel és a cserélhető fejekkel a munkafolyamat egyszerű és rendezett marad.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fogantyús Szegecselő 2,4-6,4mm 380mm MAR-POL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: