Betöltés...

Multifunkciós 2 db 36 V akkumulátoros Szerszámkészlet 6 az 1 ben Ütvefúró,Csavarbehajtó, Sarokcsiszoló flex, Mosópisztoly, Ütvecsavarozó, Mini Lánfűrész, 2 db kofferban

Ár: 73.900 Ft

Multifunkciós 2 db 36 V akkumulátoros Szerszámkészlet 6 az 1 ben Ütvefúró,Csavarbehajtó, Sarokcsiszoló flex, Mosópisztoly, Ütvecsavarozó, Mini Lánfűrész, 2 db kofferban

Multifunkciós Mestermű - 2 db 36 V Akkumulátoros Szerszámkészlet - 6 az 1-ben

Ez a szerszámkészlet nem csak egy egyszerű eszköztár; ez egy mesteri alkotás, egy mindenre kiterjedő megoldás, amely magában foglal mindent, amire valaha is vágytál szerszámokkal kapcsolatban. Mindegy, hogy házadat felújítod, kertedet formálod, vagy éppen a szomszédokat lenyűgözöd, ez a készlet mindent tud, és mindezt egyedi stílusban kínálja.

1. Ütvefúró: Ez a szerszám a precizitás és a hatékonyság csúcsát jelenti. Egyesíti az erőt és a szellemességet, miközben a falak, csempék és minden más, az utadba kerülő kemény felülettel könnyedén megbirkózik. Minőségi munkavégzés minden pillanatban.

2. Csavarbehajtó: A csavarbehajtó egy olyan eszköz, amely észrevétlenül válik a kezed meghosszabbításává. A fúrások, a csavarozások és az összeszerelések egyszerűek és pontosak lesznek. Az állítható forgatónyomaték mindig a kezedben lesz.

3. Sarokcsiszoló flex: Ez a szerszám egy igazi művészi alkotás a csiszolásban és vágásban. Bármi is legyen az anyag, ezzel a flexszel szinte műalkotásokat hozhatsz létre. A könnyedség és a rugalmasság egyesül ebben az eszközben.

4. Mosópisztoly: Ez a mosópisztoly nem csak egy szerszám, hanem egy időjárást tartó kerti művész. Minden szennyeződést eltávolít, mintha soha nem is lett volna ott. Minden fúvókát és beállítást magában foglalva, a kerted ragyogni fog tisztaságával.

5. Ütvecsavarozó: Az ütvecsavarozó egyszerűen átlép a határain, és szinte játszi könnyedséggel süllyeszti el a csavarokat. Kétirányú forgásával könnyedén irányítható, és minden csavart hibátlanul beállít.

6. Mini Lánfűrész: A mini lánfűrész nem csak egy szerszám, hanem egy precíziós műalkotás. A kisméretű, könnyű kivitel lehetővé teszi, hogy a legfinomabb vágásokat is elvégezd. Minden darab tökéletes lesz, ahogyan azt megálmodtad.

Ez a szerszámkészlet nem csupán egy eszköztár, hanem egy életstílus. Két 36 V-os akkumulátorral, két kofferrel és hat lenyűgöző szerszámmal rendelkezik. Mindezt egyesíti a kifinomult dizájn és a kivételes teljesítmény. Ez a készlet nem csak eszközökkel szolgál, hanem élménnyel is. Ez egy mesteri mestermű, ami minden kihívást leküzd, és minden projektet emel a művészet szintjére. Álmodd meg, alkoss vele, és élvezd a szerszámozás művészetét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Multifunkciós 2 db 36 V akkumulátoros Szerszámkészlet 6 az 1 ben Ütvefúró,Csavarbehajtó, Sarokcsiszoló flex, Mosópisztoly, Ütvecsavarozó, Mini Lánfűrész, 2 db kofferban" című hirdetést látja. (fent)