Betöltés...

Blaupunkt BP6310AC fúró 2.0Ah akkumulátor, 2.4A gyorstöltő, BMC bőrönd

Ár: 29.990 Ft

A 2 sebességes sebességváltó nagy nyomatékot + alacsony fordulatszámot vagy alacsony nyomatékot + nagy fordulatszám beállítást kínál és az elektronikus fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően ez a 2 beállítás 0-400 fordulat / perc és 0-2000 fordulat / perc között változtatható fordulatszám-tartományokkal rendelkezik. A BP6310-et egyéb funkciók egészítik ki, mint például a 13 mm-es fúrótokmány, LED-es jelzőfény, övcsipesz és gumírozott rezgéscsillapító markolatok, amelyek nagyszerűek a kényelmes munkavégzéshez.

A fúró egy nagy nyomatékbeállítás fa, fém és műanyagok esetében, ahol csak nyers erőre van szükség, és ideális HSS és spatula fúrókhoz. A változtatható fordulatszám -szabályozás megelőzheti a fúró túlmelegedését és a tompulást keményebb anyagok fúrása során. A csavarhúzóval könnyedén fúrhat kőbe, téglába, betonba és a legtöbb falazatba, így kiválóan alkalmas tárgyak falra rögzítésére, például polcokra, konzolokra és fényképekre rögzítőelemek, például fali tipli segítségével.
2 ütési sebességtartomány van, sebességváltóval állítható.

Három fúrási funkció segít különböző feladatok elvégzésében a ház, garázs, műhely és építkezés körül. A 2 sebességes sebességváltó nagy nyomatékot + alacsony fordulatszámot vagy alacsony nyomatékot + nagy fordulatszám beállítást kínál és az elektronikus fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően ez a 2 beállítás 0-400 fordulat / perc és 0-2000 fordulat / perc között változtatható fordulatszám-tartományokkal rendelkezik.

Jellemzői:
- Típus: Akkumulátoros
- Forgatónyomaték: 38 Nm
- Fordulatszám: 2000 rpm
- Fúrásteljesítmény fában: 25 mm
- Fúrásteljesítmény fémben: 10 mm
- 18V Li-ion DNA rendszerrel
- 13 mm műanyag tokmány
- 21+1 fokozatbeállítás
- Integrált LED munkalámpa
- Elektromos motor fék
- Előre és hátra forgás, övcsipesz

A doboz tartalma:
- 2.0 Ah LI-ion akkumulátor
- 2.4 A gyors töltő
- Hordtáska





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Blaupunkt BP6310AC fúró 2.0Ah akkumulátor, 2.4A gyorstöltő, BMC bőrönd" című hirdetést látja. (fent)