Betöltés...

Haina HA-0044 Hidraulikus Krimpelő Fogó Csővekhez 16-32mm +3db Tokmánnyal

Ár: 30.990 Ft

Haina HA-0044 Hidraulikus Krimpelő Fogó Csővekhez 16-32mm +3db Tokmánnyal

Viega réz, Pro-Press, Elkhart, Conex cső illesztőkkel kompatibilis
A Haina HA-0044 hidraulikus krimpelő fogó egy kiváló minőségű, kompakt eszköz a csők krimpelésére, amely könnyen használható és kényelmes munkát biztosít. Az eszköz képes 16-32 milliméteres csövek krimpelésére, és 3 tokmánnyal is rendelkezik, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

A hidraulikus krimpelő fogó könnyen állítható és kényelmesen használható, valamint a kiváló minőségű acél- és fémbetétnek köszönhetően tartós és megbízható. A tokmányok tökéletesen illeszkednek a csők különböző méreteihez, és biztosítják a pontos és egységes krimpelést.

Összességében a Haina HA-0044 hidraulikus krimpelő fogó nagyszerű választás azok számára, akik kiváló minőségű, könnyen használható és megbízható krimpelő fogót keresnek csövekhez.

A Haina HA-0040 Hidraulikus Krimpelő Fogó a legjobb megoldás minden krimpelési igényedre! Hatékonyság és precizitás szem előtt tartásával tervezték ezt az eszközt, amely a legjobb krimpelési technológiát nyújtja, és garantálja a szakmai szintű eredményeket minden alkalommal. Legyen szó profi vízszerelőről, villanyszerelőről vagy DIY szerelőről, ez a fogó a tökéletes választás 16 és 32 milliméter átmérőjű csövek krimpelésére.

A hidraulikus krimpelő fogó magas minőségű anyagokból, beleértve az acélt és a fém beszúrásokat, készült, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és megbízhatóságot. Könnyű, kompakt és könnyen használható, kényelmes markolatot biztosítva és csökkentve a fáradtságot a hosszabb használat során. Az eszköz 3 megfelelő méretű méretű méretű tokmánnyal jön, amelyek tökéletesen illeszkednek különböző méretű csövekhez, biztosítva a pontos és egyenletes krimpelést minden alkalommal.

A Haina HA-0040 Hidraulikus Krimpelő Fogó kulcsfontosságú eszköz minden profi vagy DIY szerelő számára, aki hatékony és pontos krimpelési megoldást keres. Magas szintű konstrukciójával és tervezésével biztosan évekig számíthatunk a megbízható teljesítményre. Legyen szó komplex üzleti projektről vagy egyszerű otthoni javításról, ez a fogó a tökéletes választás minden krimpelési igényre!
 



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-0044 Hidraulikus Krimpelő Fogó Csővekhez 16-32mm +3db Tokmánnyal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: