Betöltés...

Terrakotta Esővízgyűjtő Amfora 200 L Terrakotta - Műanyag Esővíztároló Test Kombinálható Csappal, Felsőrészén Tetővel És Belső Kaspóval - Eng71095T -

Ár: 25.900 Ft

Esővíztároló amfora
Uv stabil polietilén műanyagból gyártott esővízgyűjtő és tároló amfora terrakotta színben. A csomag tartalmazza a 3/4 colos csapot. A hordó teteje zárható, ezért kevésbé párolog a hordóban az összegyűjtött esővíz, de a tartály felső részén egy kivehető füles műanyag kaspóvödör is található, melybe növény ültethető. A hordó csapja lehetővé teszi a víz átfejtését vödörbe vagy kannába. A esővízgyűjtés környezetbarát módja a kerti növények öntözésére. 





Esővízgyűjtő adatok


 


Mérete: 200 liter
Magasság: 116 cm
Legnagyobb átmérő: 65 cm
Legkisebb átmérő: 52 cm
Színe: terrakotta
Csap: 3/4 col ( terrakotta )


A csap tetszőlegesen a hordótesten kialakított két bármely pontjához kialakítható.


Figyelem
A csatornához való bekötését egyénileg csak saját felelőséggel van lehetősége kialakítani. Megrongált és kivágott terméket nem áll módunkban visszavenni! A növény nem tartozék! Kép illusztráció, az ár egy termékre vonatkozik.. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Terrakotta Esővízgyűjtő Amfora 200 L Terrakotta - Műanyag Esővíztároló Test Kombinálható Csappal, Felsőrészén Tetővel És Belső Kaspóval - Eng71095T -" című hirdetést látja. (fent)