Betöltés...

Fekete Geotextília 1 X 25 m (150g) 150 G/M2 Strong - Két Oldalon Hőkezelt Vízáteresztő Talajtakaró Geo-Filcfólia Gyomosodás Ellen - Geo-Terfil - 47151/4 -

Ár: 11.900 Ft

Geo-textília
A geo-textil kertépítés során használatos talajtakaró gyomosodás ellen, valamint természetes föld és szemcsemozgások megakadályozására, talaj stabilizálására. Továbbá használhatja kőágyás, mulcs alá, tóépítéshez tófólia alá, parkoló és járda alá.  A talajtakaró nem csak a gyomosodást akadályozza meg, hanem talajréteg választónak és stabilizálónak is kivánló. A talajfólia átengedi a vizet, de a gyom-gaz és egyéb gyökerek felszínre törését megakadályozza. Érdemes a geo textília telepítése előtt a talaj felületet előkészíteni, majd úgy rögzíteni a takarófólia széleket, hogy az teljesen feszes legyen. A geo fólia telepítésénél ügyeljünk arra, hogy KB. 10 cm-es átfedést biztosítsunk.  A gyomfólia rögzítéshez használhat talajrögzítő tüskét. A talajszövet méretre vágható és remek vízáteresztő kertészeti kellék. A talaj takarószövet telepítése után gyommentes környezettet biztosít. A textil terhelhető, Uv stabil és időálló. A talajtakaró szövet mind két oldala hőkezeléssel erősített, ezért magas szakítószilárdsággal rendelkezik. 

Csak rendelésre vágjuk!


Talajtakaró adatok


 


Méret: 1 X 25 méter
Színe: Fekete
Tömeg: 150 g/m2
Anyag: "PP" hőkezelt geo-filc (UV stabil) 
Kémiai adalékmentes
Magas szakítószilárdság



CE tanúsítvány megtekintése (klikk)



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fekete Geotextília 1 X 25 m (150g) 150 G/M2 Strong - Két Oldalon Hőkezelt Vízáteresztő Talajtakaró Geo-Filcfólia Gyomosodás Ellen - Geo-Terfil - 47151/4 -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv
-

Hasonló hirdetések