Betöltés...

Mediumtex Árnyékoló Háló 1,2 X 10 M Zöld 160 G/M2 Kerítésháló - 90%-Os Fényszűrő Belátásgátló Védőháló Teraszra És Kerítésre - Uv Stabil Hdpe Takaróháló - Mediumtex 1,2X10 -

Ár: 8.500 Ft

Árnyékoló háló és belátásgátló háló
HDPE 160 g/m2 súlyú zöld színű árnyékoló háló és védő háló. A belátásgátló háló árnyékol és megszűri a fényt. Alkalmazásával nem csak a hőt fogjuk fel, hanem a fényt is megszűrjük, ezért alkalmas belátásgátlónak és tér választónak egyaránt. Alkalmazható teraszhálónak, kerítéshálónak, erkélyhálónak valamint használható védőhálónak például építkezéseknél. (Meggátolja a szerszám leesését vagy a vakolatét .....)
A fonásából adódóan a HDPE háló levegőt átereszti, ezért nem feszíti meg a szél és az árnyékolt terület légmozgását sem akadályozza. Erős és UV álló, méretre vágható. Kerítésre is ajánlott feltenni, mert gátolja a belátást, fényt szűr és dekoratív megoldást biztosít. A háló sűrű fonata végett minimális a fényáteresztése és átláthatósága.
 


Árnyékoló háló adatok


 


Színe: zöld
Mérete: 1,2 X 10 m
Súlya: 160 g/m2
Fényszűrés: 90 %
Anyag: UV stabil HDPE



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Mediumtex Árnyékoló Háló 1,2 X 10 M Zöld 160 G/M2 Kerítésháló - 90%-Os Fényszűrő Belátásgátló Védőháló Teraszra És Kerítésre - Uv Stabil Hdpe Takaróháló - Mediumtex 1,2X10 -" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések