Betöltés...

Oltó Olló Szett 21 cm V-U-Omega - Kertészolló 3 Féle Vágási Alakzatú És Metsző Pengékkel - 1962 -

Ár: 6.900 Ft


Omega - V -U oltófejes kertészolló.
Éles pengékkel és rengeteg állítási lehetőséggel. Az oltófejjel különböző alagzatú rést tud vágni az ágba. Tökéletes vágás eléréséhez nem elegendő csak a penge kicserélése. Készletünkben a  cserepengék a rögzítőszánnal együtt találhatók. A vágópengével pedig pontos metszésre képes. Használata elengedhetetlen kertészeti feladataihoz. Metsző és oltó olló egyben. 


Négy lépésből elvégezhető oltási folyamat


 


1.Lépés:Tartsa az oltandó ágat az oltóeszközben, és végezze el az első vágást. Ismételje meg ezt a lépést, az oltandó növényen is.Ügyeljen arra,hogy a két vágás ellentétes irányú legyen.
2.Lépés:Csúsztassa az oltóágat az oltandó növény bemetszésébe,a lehető legszorosabban illesztve. Ha az oltandó és az oltó ág nem azonos méretű,akkor csak az egyik oldalon egyezzen.
3.Lépés:Helyezzen sterilizáló anyagot az oltás köré,és kösse össze szalaggal. A sterilizáló anyag véd a baktériumoktól és az időjárási viszonytagságoktól.
4.Lépés:A metszőolló segítségével vághat vékonyabb,nyers ágakat a növényen.


 



Kertész olló adatok


 


Magasság: 21 cm.
3 féle vágási alakzat: V - U - Omega
Cserélhető penge és üllő
Szín: fekete. 
Alkalmazható: metszésre, oltásra... 
Ellenállás: Rugó
Garancia: 1 év



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Oltó Olló Szett 21 cm V-U-Omega - Kertészolló 3 Féle Vágási Alakzatú És Metsző Pengékkel - 1962 -" című hirdetést látja. (fent)