Betöltés...

Wera 810/1 Kézi bit tartók feszítőgyűrűvel

Ár: 10.360 Ft

Kézi bit tartók feszítőgyűrűvel

Jó minőségű kézi bit tartó a Werától. Többkomponensű Kraftform markolat, a gyors munkavégzéshez és különösen ergonomikus csavarozáshoz Hatlapú gördülésvédelemmel az elgurulás ellen. Feszítőgyűrűvel.

Jellemzők:
Wera ESD kézi bit tartó Kraftform Plus Design-al, feszítőgyűrűvel. A Kraftform Plus csavarhúzó nagyobb erőátvitelt tesz lehetővé kisebb erőkifejtéssel, és megkíméli az egész kéz-kar rendszert – tartós igénybevétel mellett is. A kiválóan kézbe illő Kraftform markolattal elkerülhetők az olyan sérülések, mint a hólyagképződés vagy bőrkeményedés. A markolathoz használt kemény anyagok (fekete markolati részek) gyors fogást biztosítanak anélkül, hogy a bőrhöz tapadnának. A lágyabb "csúszásmentes" részek (zöld) lehetővé teszik a nagyobb erőkifejtés veszteségmentes átvitelét. A csavarprofilt és profilnagyságot megadó markolatjelölések megkönnyítik a csavarhúzók megtalálását a szerszámos táskában vagy a munkaasztalon. A hatlapú gördülésvédelem megakadályozza a munkaterületről való elgurulását.

Műszaki adatok:
Alkalmazás: Műhely · Anyag: Szerszámacél · Anyagjellemző: Ötvözött,Nikromatt · Csavarhúzó jellemzők: Többkomponensű markolat · Csavarhúzó típus: Bit csavarhúzó · Markolat hossz: 112 mm · Meghajtás: 1/4" (6.3 mm) · Méret, hossz: 232 mm · Penge hossz: 120 mm · Penge kivitel: Hatlap penge · Szabvány: DIN 3126,DIN ISO 1173

Szállítás tartalma:
810/1 1/4"



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 810/1 Kézi bit tartók feszítőgyűrűvel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Bit