Betöltés...

Felfújható szerelőpárna

Ár: 2.990 Ft

Felfújható szerelőpárna


Mindenki került már olyan helyzetbe, amikor egy olyan dolgot kellett felemelned, amin nem volt fogás. Vagy olyan munkát csináltál, éppen amihez igazán szükség lett volna egy segítőre, hogy megtartsa a dolgokat. Engedd, hogy megoldjuk ezeket a problémákat számodra a szintezőpárnával! De mi ez a szuper kütyüt? Ezt a terméket kialakításának köszönhetően majdnem bármi alá becsúsztathatod és felfújhatod. Így nem szükséges egy plusz segítő, aki tartja a dolgokat, ráadásul ők hamar el is fáradnak, de nem a szintezőpárna! Ő a legnagyobb súlyokat is rezzenéstelen arccal tarthatja akár napokig is! Speciális designjának köszönhetően könnyen szabályozhatod a magasságát, így igazán ideális szintezéshez.


Ha imádsz barkácsolni, vagy csak egyszerűen egy igazán hasznos szerszámra vágysz, akkor ez a te terméked!


Ne hívd át a szomszédot a legalkalmatlanabb pillanatban! Rendeld meg a Felfújható szintezőpárnát, hogy legyen egy olyan segítőd, aki bármikor kéznél van, és sohase fárad el!


Hasznos tudnivalók:
Használata igen egyszerű csak, helyezd az emelendő felület alá és kezdj el pumpálni! A szintezőpárna speciális kialakításának köszönhetően akár 130kg súlyt képes felemelni, így nagyon változatos szituációkban használhatod. Szerencsére a pumpálásnál sem érzed, hogy mekkora súlyt emelsz fel, így nem kell attól tartanod, hogy mire felpumpálod, elfáradsz. A terméken található szeleppel engedheted ki belőle a levegőt, így igazán pontosan beállíthatod szintezéshez. Hatalmas segítség lesz ablakok, ajtók beállításánál és bútorok elhelyezésénél. Szakemberek számára elengedhetetlen segédeszköz!



Tulajdonságai:



Mérete: 148x170mm
Súlya: 100g
Terhelhetősége: 130 kg
FONTOS! Ne fújd túl, mert kidurranhat!




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Felfújható szerelőpárna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: