Betöltés...

HOTO QWLDZ001 kefe nélküli fúrógép, 12V

Ár: 33.180 Ft

A HOTO márka a Xiaomi ökoszisztéma része. Kefe nélküli fúrógép Hoto QWLDZ001Válasszon egy praktikus csavarhúzót, amellyel kényelmesen csavarozhat és fúrhat.
A HOTO QWLDZ001 kefe nélküli motorral van felszerelve, és akár 1400 fordulat/perc sebességgel dolgozik, emellett 2 üzemmódot kínál (Impulzus és önkiválasztó).
A könnyen leolvasható LED kijelzőn a legfontosabb információkhoz férhet hozzá, a 2000 mAh-s akkumulátor pedig hosszú üzemidőt garantál.
Egyszerű kezelésének köszönhetően a tapasztalatlan felhasználók számára is alkalmas.
A készlet különböző fúrókat és biteket tartalmaz.2 üzemmód és LED kijelzőA készülék kétféle munkamódot kínál, így a működést könnyedén az egyéni igényekhez igazíthatja.
Az Impulzus üzemmód tökéletes a kezdők számára, míg az Önkiválasztás lehetővé teszi a csavarhúzó nyomatékának kézi beállítását.
Az intelligens HD kijelző is említést érdemel, hiszen a készülék működésével kapcsolatos legfontosabb információkhoz férhet hozzá.Kefe nélküli motortechnológiaMitől olyan gyors és hatékony a HOTO QWLDZ001 csavarhúzó a csavarozás és fúrás során? Először is, ez egy tartós kefe nélküli motor, amely akár 1400 fordulat/perc sebességgel dolgozik.
Emellett 30 Nm maximális nyomatékot biztosít, ami hatékony és eredményes munkát jelent.robusztus kialakításA modell fúrótokmánya csúszásmentes felülettel rendelkezik, és megkönnyíti a fúrók cseréjét.
Az ergonomikus kialakítás és a kiváló minőségű PC és ABS műanyag használata különösen ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben.
Egy speciális gomb lehetővé teszi a kényelmes váltást a fúró és a csavarhúzó funkciók között.
Vezeték nélküli hosszú időreBelefáradt a kábelekbe, és szeretné élvezni a magas szintű kényelmet? Nos, ez egy jó dolog! A HOTO QWLDZ001 kefe nélküli csavarhúzó 2000 mAh kapacitású lítium akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli munkát és hosszú üzemidőt biztosít.
Az USB-C port kényelmes töltést tesz lehetővé - csak csatlakoztassa a készüléket egy töltőhöz vagy powerbankhoz, és körülbelül 120-180 perc elteltével a készülék készen áll a munkára.Praktikus tartozékok a készletbenA készlet 4 fémfúrófejet, 4 fafúrófejet és 10 S2 acélból készült fúrófejet tartalmaz - a tartozékok ilyen széles választéka sokféle helyzetben teszi hasznossá a készüléket.
Így a csavarhúzót használhatja felújításhoz, javításhoz, bútorszereléshez vagy barkácsoláshoz, és sikeresen behelyezhet egy csavart vagy fúrhat egy lyukat.
Tartalmazza a következőket:
Csavarhúzó
4x fém fúrószár (3 / 4 / 5 / 6 mm)
4x fafúrószár (4 / 5 / 6 / 7 mm)
10x bit C6.3x50 mm (hornyolt SL5, Phillips PH1 / PH2, hatszög H3 / H4 / H5, Torx T25, csillag PZ2, TW TW TW1, háromszög 2.3).
USB-C kábel
Gyártó
HOTO
Név
12V-os kefe nélküli fúrógép
Modell
QWLSDZ001
Súly
kb.
882 g
Méretek
185 x 180 x 54 mm
Maximális nyomaték
30 Nâ‹…m
Akkumulátor típusa
lítium-ion
Akkumulátor kapacitás
2000 mAh
Töltési paraméterek
5 V - 3 A / 9 V - 1,5 A
Névleges feszültség
12 V
Töltési idő
kb.
120-180 perc
.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "HOTO QWLDZ001 kefe nélküli fúrógép, 12V" című hirdetést látja. (fent)