Betöltés...

ESŐVÍZGYŰJTŐ HORDÓ 500 L - csapos műanyag esőgyűjtő tartály - GOPLASTIC ITALIA M150505V -

Ár: 29.900 Ft

ECOTANK kerek esővízgyűjtő 500 literes Olasz gyártású ICS termék. Uv stabil polietilén műanyagból gyártott esővízgyűjtő zöld színben. A csomag tartalmazza a 3/4 colos csapot. A hordó teteje zárható, ezért kevésbé párolog a hordóban az összegyűjtött esővíz. A hordó csapja lehetővé teszi a víz átfejtését vödörbe vagy kanába. A esővízgyűjtés környezet barát módja a kerti növények öntözésére. Mérete 500 liter Magasság 89 cm Átmérő 96 cm Színe zöld Csap 3/4 col

Az esővízgyűjtés hasznos! Spórolnunk a vízszámlával ( az összegyűjtött esővíz kerti öntözésre tökéletes ) Nagyobb esőzésnél megakadályozza a hirtelen eső-szintemelkedést Az általunk forgalmazott ICS olasz esővízgyűjtő tartály „PP UV stabil” műanyagból készültek. Esővízgyűjtésről A termék formája henger, melynek megnevezése esővízgyűjtő tartály. A hordó összegyűjti az eső által keletkezett vizet, amely a háztető csatornáiból áramlik, nem alkalmazható ivásra, csak öntözésére-locsólásra. A csapot a termék aljához rögzítse. A csappal nyit és zár, melyre tömlő is szerelvényezhető. Ha tartályhoz nincs állvány, akkor a csapot magas helyre kell rakni. (Ebben az esetben vízhozam kevesebb. ICS. LTD. olasz gyárból vásároljuk esővízgyűjtő tartályokat. A termékeink minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az esővízgyűjtő tartályt a csatornához kösse be. A csatornát az esőgyűjtő tartály magaságában bontsa meg, így hatékonyabb az esővíz gyűjtése. A bekötő alkatrész biztosítja azt, hogy ha az esővízgyűjtő hordó megtelik esővízzel, akkor az ereszcsatornából kiömlő esővíz a csatornabekötés pontjától tovább folyik. Esővízgyűjtő előnyei Pénzt spórolhat Szárazság idején is lesz öntöző vize. Megfékezi az eróziót, és megakadályozza, hogy az elfolyás a csatornarendszerbe kerüljön. A növények esővíztároló hordóból történő öntözése lehetővé teszi a víz eloszlását a helyi víztartókban. Esővíz használata A növények és virágok locsolására Kültéri felületek mosása. Az esővíz semleges pH értéke miatt, tökéletes az autók mosására. Madárfürdők, koi-tavak A kerti eszközök öblítése. WC Öblítése.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "ESŐVÍZGYŰJTŐ HORDÓ 500 L - csapos műanyag esőgyűjtő tartály - GOPLASTIC ITALIA M150505V -" című hirdetést látja. (fent)