Betöltés...

Kültéri gázkandalló garnitúra, Planika, négyzet alakú asztal, 10 kW, fekete, 90x90x80 cm

Ár: 650.899 Ft

Kültéri gázkandalló garnitúra, Planika, négyzet alakú asztal, 10 kW, fekete, 90x90x80 cm

A Square Table egy szabadon álló kültéri kandalló, amely a kültéri tér fő gyülekezőhelyeként funkcionálhat. Rozsdaálló horganyzott acélból készült, ellenáll a legzordabb időjárási viszonyoknak, elegáns fekete megjelenése pedig bármilyen külső dizájnhoz illik. A biztonsági üveglapok védik a lángokat a robbanástól.

A kandalló 4 független asztallappal rendelkezik, amelyek kombinálásával funkcionális asztalt hozhatunk létre, amely bármikor könnyen eltávolítható.

A kandalló aljában egy legfeljebb 5 kg-os gázpalack számára fenntartott hely van elrejtve. nagyobb henger (pl. 11 kg) kandallón kívüli csatlakoztatásához használja a mellékelt 4 méter hosszú tömlőt.

A négyzet alakú asztal segít kiemelni egy különleges helyet a kültéri térben, ahol vendégeket fogadhat, és mindenkit melegen tarthat a hűvös estéken. Legyen szó beszélgetésről, társasjátékról vagy egyszerűen falatozásról egy szabadtéri parti során, a Square Table kiemelkedik a többi kerti bútor közül.

Műszaki információk

Méretek: M=90 cm Sz=90 cm M=80 cm
Súly: 32 kg
Üzemanyag típusa: LPG
Hőteljesítmény: 10 kW
Anyaga: horganyzott acél, biztonsági üveg
Alkalmazás: csak külső használatra
gázfogyasztás max. 0,65 kg/h
Égési idő: Akár 55 óra
A láng magasságának beállítása
Dekorációs kellékek: Fekete üvegkavics

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kültéri gázkandalló garnitúra, Planika, négyzet alakú asztal, 10 kW, fekete, 90x90x80 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: