Betöltés...

Elektromos festékszóró gép

Ár: 13.690 Ft

Az elektromos festékszóró professzionális segítség mindenkinek, aki saját maga akar festeni szépen és egyenletesen, ezzel időt és pénz takarítva meg

Precíz szórófejének köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz a nehezebben elérhető helyekhez is. 

 

Festésre vár otthon a nappali vagy csak egy ajtót kellene lemázolni, de nem tudod rászánni magad? Szobafestőt hívni pedig sokba kerül és macerás is utána a takarítás.

Kíméld meg magad a festés nehézségeitől!

Amikor a saját kezedbe veszed a lakás kifestésének sorsát, akkor számolni kell a hátfájással, kar elgémberedéssel és derék beállással is.

 

Mert kemény meló, kitartás kell hozzá és még csak nem is biztos, hogy egyenletes lesz az a festés, hogy pont olyanra sikerül, ahogy te azt elképzelted. Mindez a kényelmetlenség megszűnik ezzel az elektromos festékszóróval.

A festékpisztollyal a festés kevésbé piszkol, nem kell hajolgatni, hogy elérd a festékes vödröt, se nyújtózni, hogy a plafon is ki legyen festve. Tökéletes megoldás az egész lakás könnyű és olcsó kifestéséhez.

 

Profi festést tudsz végezni saját magad, pont olyan lehet a lakásod, amilyenre te álmodtad.

Kiváló eszköz a teljes és egyenletes festéshez, tökéletesen fed és oszlatja el a festéket. Akár a koszos falat akarod renoválni, akár lelakkozni a kissé kopott ebédlőasztalt, az elektromos festékszóró pisztollyal gyerekjáték lesz.

 

Használható tégla, cement, stukkó, fa felületekhez, kül- és beltéri bútorokhoz, belső és külső falfelületekhez.

A hozzá tartozó vállpánt segítségével magunkon tudjuk tartani, így nem kell fogni, vagy a földre rakni. 1.5 méteres tömlője van, így akadálytalanul használhatjuk.

 

A szórópisztolyhoz egy 800 ml-es tartály tartozik, így hosszú ideig használhatjuk újratöltés nélkül. 10 perc alatt kb. 15 m2 felületet tud lefesteni.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 85 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Elektromos festékszóró gép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: