Betöltés...

Paint Runner Pro 5 részes festőkészlet

Ár: 12.990 Ft

Szereti a tetszetős, frissen festett falat mennyezetet, kerítést? De utál festeni, mert a rossz minőségű hengerek csöpögnek és fröcskölnek? Több időt tölt a létrán való fel-, és lemászkálással, a festékbe mártogatással, mint magával a festéssel? Tudjuk, hogy mire van szüksége: megérkezett a forradalmian új Paint Runner Pro!

A Paint Runner Pro gyors és professzionális festőrendszer, ami egy szempillantás alatt megváltoztatja a falat, a mennyezetet, vagy akár a kerítést. Nincs több csöpögés, nem kell percenként elzarándokolnia a festékes tálcáig!

Hogyan működik a Paint Runner Pro?

Töltse be a választott festéket a hengerben lévő tartályba és zárja le a fedelet. Jöhet is a tökéletes hengerezés. Akár egy egész doboz festéket beletölthet ebbe a kompakt, innovatív csepegésmentes hengerbe. A festékréteg vastagsága a nyomás erősségétől függ. Általában egy réteg bőven elegendő. A mennyezetet is könnyen befestheti a Paint Runner Pro-val. Használjon egy régi seprűnyelet, amira könnyen ráteheti a Paint Runner Prot. Egyetlen csepp sem csöppen majd a padlóra.

Mi a Paint Runner Pro titka?

A fantasztikus új technológia alapja a Paint Runner Pro innovatív mikroszálas hengere, és a szabadalmaztatott adagolórendszer, ami a festéket folyamatosan, egy gép pontosságával engedi a hengerre, hogy tökéletes fedést biztosítson mindenütt.

Időt és pénzt spórolhat meg

Takarítson meg Ön is időt és pénzt, sőt soha többet nem kell majd a koszos takarófóliákkal bajlódnia, amik amúgy sem fogták fel a régi hengerekről lecsöpögő festéket. A Paint Runner Pro-val gyerekjáték a festés, tökéletes eredményt ad, még a legdurvább felületeken is. Rendelje meg most a Paint Runner Pro-t az elképesztő MediaShop bevezető áron!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Paint Runner Pro 5 részes festőkészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: