Betöltés...

JASIC PROARC 200 PFC (Z229) inverteres hegesztőgép

Ár: 99.222 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A JASIC PROARC 200 PFC (Z229) inverteres hegesztőgép 200A/230V, MMA és DC Lift TIG üzemmódban működő IGBT inverteres hegesztőgép. A PFC technológiának köszönhetően a JASIC PROARC 200 egyik legkedvezőbb tulajdonsága a AC96V / 280V-os kétfeszültségű képesség, amely lehetővé teszi a készüléknek, hogy gyakorlatilag bárhonnan hegeszthető legyen, ahol tiszta áramforrás áll rendelkezésre. Ezért generátorról is használható.
PFC technológia (Power Factor Correction – Teljesítménytényező javítás): A tápegységek működési módjából adódóan a betápláló hálózatot egy tápegység szakaszosan terheli, de amikor terheli a névleges teljesítménynél sokkal nagyobb áramot használ, mint amit névlegesen számolnánk. Ez azt jelenti, hogy a betápláló hálózat szakaszonként nagyobb terhelésnek van kitéve, vagyis: nagyobbra kell méretezni a biztosítékokat a nagyobb áram miatt (~2,5x-ös) nagyobb mennyiségű hő termelődik a bejövő vezetékeken, azaz a veszteség nő (~6x-os)
A PFC tápegységek használata esetén a hálózati terhelés egyenletesebbé válik, megszűnik az időszakonkénti túláram probléma, csökken a veszteség a hálózaton,
az ilyen tápegység a kapcsoló üzemű részre elsimítja a bejövő áramtüskéket, amit a tápegységek nem szeretnek.
Röviden összefoglalva ez a technika lényegében csökkenti az áramszennyezést, azaz a kimenő hálózati zavart és a meddő teljesítményt. A PFC technológiáról bővebb információt az oldal alján találhat PDF formátumban

A beépített „HOT START”, „Anti-stick” és „ARC FORCE” funkció DC MMA hegesztési üzemmódban sima és stabil ívet biztosít, lehetővé téve a könnyű hegesztést olyan elektródákkal, amelyek kiváló minőségű hegesztéseket eredményeznek.

Arc Force funkció- Ívkeménység szabályzása: A szabályozható ívkeménység segítségével hegesztés közben megőrizhető, korrigálható az ív karakterisztikája. Az elektróda és a munkaanyag közötti távolság változására automatikusan reagál a gép, növelve, vagy csökkentve az áramerősséget. Ezzel elkerülhető az elektróda túlzott megolvadása és letapadása.

HOT START – Ívgyújtás magasabb áramerősséggel: A hegesztőív könnyebb meggyújtását segítő funkció. Az ívgyújtáskor magasabb az áramerősség, mint a beállított hegesztőáram.

Az IGBT teljesítmény modulok csökkentik a készülék méretét és súlyát, hordozhatóvá téve a hegesztőgépet.

Üzemmódok: MMA: Bevonatos elektróda hegesztése
TIG DC: AWI egyenáramú hegesztés Lift Arc ívgyújtással

Jellemzők: Az IGBT tápegységek növelik a megbízhatóságot és az ívstabilitást.
MMA / DC Lift TIG üzemmód.
PFC technológia.
Egyedülálló PCB konstrukció.
Digitális kijelző.
Kompakt méretű, könnyű és modern formatervezés.
Generátorbarát
A Hot start (meleg indítás) megkönnyíti az ívgyújtást, kevesebb fröcskölés.
Az Anti-sticking (letapadásgátlás) és ARC FORCE (ívkeménység) kiváló élményt nyújt a hegesztés során.

Javasolt területek: Háztáji javítások, Gyártás, termelés, Prototípus, Helyszíni munkák, építkezések, Ipari karbantartás,

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Jellemzője: Elektromos
Termék besorolása: Hegesztőgépek
Áru megnevezése: inverteres hegesztőg
Áru márkája: Jasic
 
Eddig megtekintették 180 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "JASIC PROARC 200 PFC (Z229) inverteres hegesztőgép" című hirdetést látja. (fent)