Betöltés...

Kruzzel puha érzékszervi kirakós

Ár: 6.190 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG - A kirakós teljes egészében kiváló minőségű puha PVC anyagból készülnek , ami garantálja tartósságukat és biztonságos használatukat . 6 hónaposnál idősebb gyermekek számára készültek , teljesen biztonságosak, káros anyagoktól mentesek , így akár rágókaként is funkcionálhatnak. A puha, rugalmas felépítés gyermekbaráttá teszi a kockákat – gond nélkül használhatja őket összenyomni, összetörni és akár harapni is . A finom földszínek, amelyekben készültek, gyengédek a szemhez és segíthetnek megnyugtatni a gyermeket , ami még élvezetesebbé teszi a játékot.               



PRAKTIKUS- a készlet 12 elemből és egy koala maciból áll, amely a kockákra helyezhető. 6 puha és rugalmas kirakó, amelyek több funkciót is elláthatnak. Mindegyik csipog is – összenyomás hatására hangot ad , felkeltheti a gyermek figyelmét , és emellett serkentheti a hallást . Az elemek felületén lévő kiemelkedő textúrák támogathatják a tapintóérzék fejlesztését , sokféle érzékszervi élményt nyújtva . Az elemek falán különféle minták láthatók: betűk, állatok, gyümölcsök 1-től 6-ig számokban és számokban, amelyek segítségével kisgyermek már fiatalon szórakoztató és tanulságos módon ismerkedhet meg a világgal. A kockák kiválóan alkalmasak egymásra rakásra , tornyokat építhetünk belőlük a megfelelő formák lyukakhoz illesztésével , ami fejlesztheti a logikus gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.                



SOKOLDALÚSÁG - a készlet az elemeken kívül 6 db különböző textúrájú, színű és átmérőjű korongot tartalmaz. Koncentrációt és precizitást igénylő tornyokat építhetnek a gyerekek , a torony tetejére pedig egy aranyos koala medvét helyezhetnek el . Ennek köszönhetően a kirakóval való játék serkentheti a szem-kéz koordináció, a finommotorika és a kézi készségek fejlődését .         



KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ – az elemek rendkívül könnyen tisztán tarthatók – csak mossa le őket folyó víz alatt enyhe tisztítószerrel. Ez a játék nemcsak örömet okozhat a gyerkőcnek , hanem több szinten is támogathatja a fejlődését . Segítheti a fogási készségek fejlesztését , ami kulcsfontosságú a korai motoros fejlődéshez , emellett számos tapintási, hallási és vizuális tapasztalattal serkentheti az érzékszerveket . Ez a készlet támogathatja a mozgáskoordináció fejlesztését, türelemre és precizitásra taníthat , és hosszú órákon át kreatív játékot biztosíthat a gyermeknek.           
A KÉSZLET LEÍRÁSA:



szín: többszínű
Anyaga: PVC
típus: torony + kocka
méretei: 11 x 9,5 cm
súlya: 0,46 kg
súlya csomagban: 0,64 kg
TARTALMA:



koala
6 korong
6 kocka




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kruzzel puha érzékszervi kirakós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: