Betöltés...

Érzékszerv fejlesztő játék süni

Ár: 2.690 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG- A sün alakú érzékszervi fejlesztő játék kiváló minőségű ABS anyagból készült, ami garantálja a tartósságát és biztonságát 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára. A süni kellemes pasztellszínével nyűgöz le, tetején pedig puha szilikonból készült színes labdákkal. A labdák különböző felületi textúrával rendelkeznek, ami tovább gazdagítja a baba érzékszervi élményét játék közben. A labdák kialakítása lehetővé teszi a buborékok gyengéd megnyomását, amelyek megnyomásakor jellegzetes hangot adnak ki, ami nagyszerű szórakozást nyújthat a gyermekek számára.
 
REMEK MÓKA - a süni mind a 7 labdának különböző textúrái stimulálhatják a baba tapintási érzékenységét. A babák megérinthetik a különböző felületeket, így megérthetik a tárgyak változatos textúráit. Ezzel a játékkal a kisgyermekek fejleszthetik kognitív képességeiket a sima és a durvább felületek közötti különbségek felfedezésével. A színes, sokszínű elemek megragadják a szemet, és interakcióra ösztönözhetnek, fejlesztve a vizuális érzékelést.
 
INTERAKTÍV - A labdák megnyomásával jellegzetes „pukkanó” hangot ad. Ez a hang és tapintás rendkívül kielégítő és magával ragadó, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy hosszú ideig játszanak a játékkal, miközben fejleszthetik a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt. A labdák sima alja miatt könnyen visszanyomhatók, így nagyon sokáig játszhatnak.
 
STRESSZ OLDÁS - A sündisznó érzékszervi játék segíthet a gyermekek stressz csökkentésében is. A labdák nyomkodása és az általuk keltett jellegzetes hang hallgatása nyugtató hatású lehet, így a gyermek játék közben koncentrálhat és megnyugodhat. Az élénk színek a labdák különböző textúráival kombinálva szemet gyönyörködtető kompozíciókat hoznak létre, amelyek segíthetik a koncentrációt és a nyugalmat.





TULAJDONSÁGOK:



szín: többszínű
Anyaga: ABS, szilikon
méretek: 15,5 x 16 x 5,5 cm
súly: 0,106 kg
súly csomagban: 0,19 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Érzékszerv fejlesztő játék süni" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: