Betöltés...

Zenés, oktatási játékmód - boldog farm játék - állat hangok

Ár: 5.190 Ft

Zenés, oktatási játékmód - boldog farm játék - állat hangokOktató zenék játékai - a kisbabáját kisállatokkal teli farmra szállítjákA boldog farm játéka egy interaktív oktatási játék, amely kétségtelenül minden gyermek szeretete lesz. Az oktatási zenei matrac élénk színekkel - a figyelemfelkeltő színsémával biztosan ösztönzi a gyermeket a játékra. Az oktatási zenetömb használata nagyon könnyű - mindössze elemet kell tennie, hogy a választott állattal kapjon annak érdekében, hogy hallja a hangot. Az interaktív oktatószőnyeg lehetővé teszi, hogy a baba egy apró kutyákkal, békákkal, lovakkal, kacsákkal, tehenekkel, tyúkokkal és bárányokkal teli mesecsarnokba szállítható.Az interaktív oktatási szőnyeg sok mulatságot garantálAz állat hangjain kívül a boldog gazdaságos matracban egy Button is található, melynek megnyomása után örömteli dallamok játszanak, ezek a dallamok kétségtelenül a nevetést keltik a gyermeknek, és bátorítják őket arra, hogy játsszanak a szőnyeggel. A játékidő mellett a lejátszott dallam mellett a szőnyeg is sok kis fényt villog, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a játékra összpontosítson.Az állati hangokkal ellátott szőnyeg egy hangerőszabályzó rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a hangszín beállítását az Ön környezetének megfelelően. A boldog farm playmat is könnyen tárolható és tisztítható.A játékminták az állati hangokkal elősegítik a megfelelő fejlődéstAz oktatási zeneművel való játék mindig tele van kreativitással és lehetővé teszi a gyermek fejlődését. Serkenti az érzéseket, valamint a gyermek képzeletét, fejleszti az érintésüket és a hallásérzéküket, továbbá oktatja őket az állatok különböző hangjairól.Az interaktív oktatási játékmakréta tökéletes lehetőséget teremt a gyermek számára, hogy együtt játsszon a szüleikkel - a szülő meg tudja mondani a gyermekekről szóló történeteket az állatokról, együtt énekelhetnek, és utánozhatják az állatok hangjait.Az állat hangokat tartalmazó játéka rendelkezik CE biztonsági tanúsítvánnyal, és egy esztétikus megjelenésű dobozba van csomagolva - Ez a tökéletes ajándék minden gyerek számára, nem számít, fiú vagy lány!
LEARNING - a playmat lehetővé teszi a baba számára, hogy megismerje a különböző állatok hangjait, és megtanulhatja az állatok nevét is.
FUN - figyelemfelkeltés, ritmusos dallamok és dalok, valamint a boldogan izzó fények garantálják a sok móka.
FOSTERS - a playmat elősegíti a hallás és az érintés megfelelő fejlődését.
PROTECTS - a playmat egy kisbaba számára alkalmas, rendelkezik CE biztonsági tanúsítvánnyal.
JELLEMZŐK - 60 x 40 cm méretű, 3xAA tápegység (nem tartozék), 7 különböző állat hangja, esztétikailag kellemes dobozban csomagolva, CE biztonsági tanúsítvány, három évnél idősebb gyermekek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Zenés, oktatási játékmód - boldog farm játék - állat hangok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: