Betöltés...

Bouncer, baba ringató, pihenőszék - bézs

Ár: 17.990 Ft

Bouncer, baba ringató, pihenőszék - bézs
A babahinta és pihenőszék alapvető eszköz az új szülők és babáik számára, tökéletes választás a gyermek életének első napjaitól kezdve. A készülék kézzel mozgatható, gyengéden ringatható kézzel vagy lábbal, és ahogy a gyermek növekszik, a pihenőszék a baba természetes és spontán mozgásával is mozgásba lendül. Amikor a gyermek már stabilan tud ülni, a pihenőszék könnyedén átalakítható kényelmes székké.
A pihenőszékben való ringatás természetes módja a csecsemők motoros fejlődésének stimulálására és az egyensúlyérzékük fejlesztésére. Kompakt kialakítása lehetővé teszi az egyszerű mozgatást a szobák között, így a szülők mindig közel tarthatják gyermeküket. A tervezők ergonomikus formát biztosítottak, amely támogatja a baba fejének és hátának helyes pozícióját. Az ülés igazodik a gyermek növekvő testéhez, egyenletesen elosztva a súlyt ringatás közben. A biztonsági öv garantálja, hogy a gyermek nem esik ki a pihenőszékből. Kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, stabil, fém kereten.
A pihenőszék kompakt méretű, így tökéletes mind kis lakásokba, mind utazásokhoz. Kényelmes és biztonságos helyet biztosít a gyermek pihenésére és játékára.
Fő Jellemzők:

Korosztály: újszülött kortól 2 éves korig
Gyermek súlya: pihenőszékhez 3,5-9kg, üléshez 13kg-ig
Anyaga: pamut
Hosszú élettartam
Funkciók: ideális pihenéshez és alváshoz

Ez a babahinta és pihenőszék tökéletes társ a babák első éveiben, nyugodt és kényelmes környezetet biztosítva a pihenéshez és a játékhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.08.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Bouncer, baba ringató, pihenőszék - bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: