Betöltés...

Adamo Hintarugó - 10 kg-os Súlyhatárig

Ár: 7.491 Ft

Az Adamo hintarugó tökéletes kiegészítő az ADAMO babahintához, amely biztosítja a felejthetetlen hintázási élményt és a babák megnyugtatását. Fontos, hogy a babád súlyának megfelelő rugót válaszd ki, ezzel biztosítva a maximális élményt és a biztonságot. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: Adamo Hintarugó

Súlyhatár: 0-10 kg-ig ajánlott
Anyag: Acél
Biztonság: Biztonsági hevederrel ellátott a stabilitás érdekében
Csere: 6 havonta kötelező cserélni
Előnyök:

Többdimenziós Mozgás: A hinta élményét a rugó legalább 50%-kal növeli, mivel a baba nem csak előre, hátra vagy körkörösen mozdul el, hanem a rugónak köszönhetően fel-le is mozog.
Megnyugtatás: A rugóval kiegészített hinta hatékonyan megnyugtatja az újszülötteket, imitálva az anyaméhben tapasztalt mozgásokat.
Fejlesztés: Segíti a babák idegrendszerének érését és fejlődését, illetve a koordinációs képességek és az egyensúlyérzék kialakítását.
Ajánlott Felhasználás: Használd az Adamo hintarugót, hogy maximalizáld az ADAMO babahinta által nyújtott élményeket és biztosítsd gyermeked számára a legjobb fejlesztési lehetőségeket. Az újszülött kortól 10 kg-os súlyhatárig alkalmazható rugó megnyugtatja és elaltatja a babákat, valamint segíti a pihenést és a fejlődést.

Fontos Megjegyzés: Válaszd ki a rugót mindig a babád aktuális súlyának megfelelően. A rugó cseréje 6 havonta kötelező a biztonság érdekében. További specifikus megoldásokért, például egyedi belmagasság vagy álmennyezet esetén, vedd fel a kapcsolatot az info@adamo.hu címen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.08.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Adamo Hintarugó - 10 kg-os Súlyhatárig" című hirdetést látja. (fent)