Betöltés...

Érzékszervi játék - fogazó

Ár: 3.190 Ft


ÉRZÉKSZERVI FOGAZÓ - ez nem csak egy hétköznapi játék, hanem egy átfogó eszköz, amely támogathatja a gyermek fejlődését. A kiváló minőségű anyagok, az átgondolt dizájn és a rengeteg funkció ideális választássá teszik minden szülő számára, aki a legjobb feltételeket szeretné biztosítani gyermekének a tanuláshoz és a játékhoz. Ennek a játéknak köszönhetően kisgyermeke biztonságosan és élvezetesen fejlesztheti képességeit.  



6 az 1-ben - a fogazó hat texturált zsinórral van felszerelve, amelyek különféle hangokat és rezgéseket adnak ki, miközben áthúzza őket a lyukakon. A zsinóroknak többféle vége van, ami segítheti a fogás gyakorlását és a finommotorika fejlesztését. A fogazó puha, kerek, két sorban érzékelhető gombokkal rendelkezik, amelyek a másik oldalra tolhatók. Ez a funkció fejlesztheti a kézi készségeket és a szem-kéz koordinációt. Három különböző textúrájú műanyag gyűrű további tapintási ingereket biztosíthat a gyermek számára, ami serkentheti a tapintását.       



SZÍN - a fogazó barátságos, visszafogott színei felkelthetik a gyermek figyelmét anélkül, hogy túl intenzívek lennének a látásához képest. A sok színnek köszönhetően a játék könnyebben megtanulhatja felismerni őket.



FEJLESZTHETI A GYERMEK Érzékszerveit - az érzékszervi fogazó ideális játék csecsemők és kisgyermekek számára, amely sok szinten támogathatja fejlődésüket. Különböző érzékszervek – tapintás, hallás és látás – stimulálásával a fogazó segítheti az érzékszervi és motoros készségek fejlesztését. A különféle textúráknak, hangoknak és funkcióknak köszönhetően a baba kísérletezhet és új érzéseket fedezhet fel, ami elősegítheti általános fejlődését.    


TULAJDONSÁGOK:



szín: sokszínű
Anyaga: ABS, PC-ötvözet, TPE
hang hatások
a gyermek minimális kora: 18 hónap
méretei: 26 x 11,5 x 13,5 cm
súlya: 0,142 kg
súlya csomagban: 0,206 kg


BELEÉRTVE:



6 az 1-ben játék


Az érzékszervi fogazó egy innovatív és többfunkciós játék a legkisebbek számára. A fogazó az egyik első játék a baba számára. Felépítését és kialakítását úgy alakították ki, hogy serkentse a gyermekek érzékszervi fejlődését, miközben sok örömet okoz. Könnyen megfogható és a gyermek kezében tartható. A színes szenzoros játék - fogazó többfeladatos, a legjobb minőségű anyagokból készült, biztonságos, oktató és nagyon érdekes a gyermek számára.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Érzékszervi játék - fogazó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: