Betöltés...

Play Together gyerek járássegítő

Ár: 9.990 Ft

Play Together gyerek járássegítő
Interaktív járássegítő, 50 x 27.5 x 27 cm, Oktatópanellel, Segíti a motoros készségek fejlesztését, Segítség az önálló járás megtanulásában, Szimbolikus kiegészítők, amelyek biztosítják a kicsik szórakozását
Ergonomikus Fogantyú: Segít a baba stabilizálásában az első lépéseik során.
7 Multifunkciós Játék: Világító zongora, forgó kerék, kétoldalú pillangó, mini telefon, tükör, csúszkáló számláló és mágneses rajztábla.
2 az 1-ben Játék: 6 hónapos kortól ideális üléshez és játékhoz, míg 9 hónapos kortól a baba állva is játszhat vele, miközben gyakorolja a járást.
Mobil Játékok: A mágneses rajztábla, a zongora és a mini telefon levehető, így a babák bárhol játszhatnak velük. A zongora zenei funkcióval és világítással rendelkezik, 5 gombbal és 1 átkapcsolóval. 2 AA elem szükséges hozzá (nem tartozék).
Könnyű Összeszerelés: A színes doboz minden lépést részletesen mutat az összeszereléshez.
Állítható Sebesség: A járássegítő sebessége szabályozható a különböző járásfázisok igényei szerint. A kerekek óramutató járásával megegyező irányban forognak.
Biztonságos Anyag: Nem toxikus ABS műanyagból készült, sima élekkel. Tökéletes ajándék újszülötteknek vagy első születésnapra.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Play Together gyerek járássegítő" című hirdetést látja. (fent)