Betöltés...

Bouncer, baba ringató, pihenőszék - piros

Ár: 16.990 Ft

Bouncer, baba ringató, pihenőszék - piros
A Bouncer tökéletes társ lesz a baba első napjaitól kezdve. Kézzel vagy lábbal finoman ringatva mozgásba lendül. Később, amikor a gyermek nagyobb, a ringató a gyermek természetes és spontán mozdulatainak köszönhetően mozog. A hinta fotelként és autósülésként is használható. Amint a gyermek megtanul biztonságosan ülni, a fekvőtámla könnyen és gyorsan átalakítható kényelmes ülőkévé.
Az ugrálóban ringatózó baba természetesen serkenti a mozgásfejlődést és fejleszti az egyensúlyérzéket. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a billenőt szobáról szobára mozgassa, hogy a baba mindig a közelben legyen. A tervezők gondoskodtak a szék ergonomikus formájáról, amely lehetővé teszi a fej és a hát helyes helyzetének megőrzését. Az ülés tökéletesen alkalmazkodik a növekvő kisgyermekhez, megfelelően elosztja súlyát ringatózás közben. A biztonsági öv megvédi a gyermeket attól, hogy kiessen az ülésből. Kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, stabil, fém vázon.
A Bouncer kis méretű, így kis lakásban és kirándulásokon is tökéletes lesz. A szék kényelmes és biztonságos helyet biztosít, ahol a gyermek pihenhet és játszhat.
Alapvető funkciók:

Életkor: születéstől 2 éves korig
Gyermek súlya: Ringatóban 3,5-9 kg
Ülés 13 kg-ig
Anyaga: pamut
Hosszú élettartam,
Jellemzők: Tökéletes pihenéshez és alváshoz


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Bouncer, baba ringató, pihenőszék - piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: