Betöltés...

La Millou halvány rózsaszín halszálka mintás bambusz babatakaró

Ár: 19.990 Ft

A  La Millou halszálka mintás bambusztakaró rendkívüli, mert 100% bambuszfonalból készült.

Elképesztően puha és selymes a bőrön, amely a legkisebbeknek is kivételes kényelmet és örömérzetet biztosít.

A La Millou bambusz babatakaró puha, kellemes tapintású anyagból - bambuszból - készül. Ez egy természetes anyag, amely számos előnnyel jár az érzékeny babák és gyermekek bőrére. Rostjai nemcsak puhák és finomak, hanem anti-allergének, antibakteriálisak és ami a legfontosabb, légáteresztőek, ami biztosítja az optimális testhőmérsékletet és nedvességszabályozást.

A halszálkás bambusztakarók nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűen megtervezettek is. A takarók halszálkás szövésűek, ami eredetiséget és egyedi bájt kölcsönöz nekik, ráadásul mindegyikükön eredeti bőrcímke található a La Millou logóval.

Ez a bambusz takaró rendkívül sokoldalú és hasznos. Igazi alapdarabnak mondanám: használható takaróként a kiságyban, a babakocsiban, autós ülésben, szoptatáshoz, ölben szunyókáláshoz. Kis méreténél fogva könnyen magatokkal vihetitek bárhova.

Függetlenül attól, hogy hogyan fogjátok használni, otthonosságot és kényelmet nyújt, puhasággal és melegséggel burkolja be a kisbabádat.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou halvány rózsaszín halszálka mintás bambusz babatakaró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: