Betöltés...

Interaktív baba játszószőnyeg pingvin mintával

Ár: 4.990 Ft

Interaktív baba játszószőnyeg pingvin mintával







Zenei fejlesztés: A zongora zenei és állatfelismerő móddal elősegíti a nyelvelsajátítást és a kreativitást.
Kikapcsolódás a szülőknek: Szórakozást és szórakoztatást nyújt a babáknak, lehetőséget ad a szülőknek a pihenésre, és elősegíti a pozitív szülő-gyermek kapcsolatot.
Biztonságos és kényelmes szőnyeg: Vastag, puha játszószőnyeg kiváló minőségű anyagokból, mosógépben mosható és bőrbarát.
Fejlődést támogató funkciók: Színes, interaktív játékok révén fejleszti a hallási és vizuális képességeket, valamint a motorikus készségeket.
Praktikus és könnyen tisztítható: Könnyen telepíthető és tisztítható, levehető részekkel a könnyű tárolás és szállítás érdekében. Ideális otthoni játszóterekhez.

Zenei nevelés: A taposással aktiválható zongora zenei és állatfelismerő móddal segíti az agy fejlődését, előmozdítva a nyelvtanulást és a kreativitást. A zongora 3 darab 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyek nem tartozékok.
Kikapcsolódás a szülőknek és szórakozás a babának: Miközben a baba a különféle játékokkal foglalatoskodik, a szülők pihenhetnek. Ez nyugalmat biztosít, és támogatja a pozitív szülő-gyermek élményt.
Kényelem és biztonság: A vastag, puha játszószőnyeg kiváló minőségű anyagokból készült, optimális kényelmet nyújt, és mosógépben mosható, ami biztonságos és higiénikus környezetet biztosít a baba számára.
Fejlődést támogató tulajdonságok: Több gombbal a zongorán, amelyek különböző dallamokat és hangeffekteket játszanak, valamint öt színes és texturált lógó játékkal, ez a fitneszközpont fejleszti a baba hallási és vizuális érzékelését, valamint motoros készségeit.
Rugalmas és felhasználóbarát: Könnyen összeszerelhető és tisztítható. A levehető részek, például a fekvőhely, a függők és a zongora, megkönnyítik a szállítást és a tárolást. Ideális babaszobákban, hálószobákban, játszószobákban és gyerekszobákban való használatra.
Méretek:
Hosszúság: 74 cm
Szélesség: 57 cm
Magasság: 39 cm
3 AA elemet igényel (nem tartozék)
Ajánlott életkor: 15 hónapos kortól
Figyelmeztetések: Figyelem! Használata kizárólag felnőttek közvetlen felügyelete mellett javasolt.
 







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Interaktív baba játszószőnyeg pingvin mintával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: