Betöltés...

Goody XPlus babakocsi 22 kg-ig automata, egykezes összecsukással

Ár: 99.990 Ft

CHICCO GOODY XPLUS
Születéstől 22 kg-ig, kb. 4 éves korig.
Tartozékok: esővédő, kiterjesztett téli-nyári kupola UV 50+, ECO bőr összecsukható kapaszkodó-karfa, kivehető nagy bevásárlókosár, kényelmi övpárnák.
A Goody XPlus babakocsi ötvözi a OneTouch automatikus összecsukó technológiát és az elegáns és vonzó megjelenést: egy babakocsi, amely innovatív karakterének és összetéveszthetetlen stílusának köszönhetően kiemelkedik. Csupán egy mozdulat a tolókaron és a babakocsi önműködően, lapra összecsukódik, önmagában megáll.
Minden kerék lengéscsillapítókkal és golyóscsapágyakkal van felszerelve, hogy kényelmes mozgást biztosítson bármilyen felületen. Rendkívül egyszerű használat az első kerekek forgórendszerére szerelt golyóscsapágyaknak köszönhetően.
Színes eloxált csövek, puha szövetek kiváló minőségű varrással és prémium bevonatú szövetbetétek az igazán egyedi megjelenés érdekében.
Igazán kényelmes, széles, párnázott ülés a maximális kényelem érdekében. Szuper felszerelt, minden igényt kielégít a kupola, mely nagyra nyitható és hálós ablakkal is felszerelt, emellett UV50+ fényvédelmet biztosít, anyaga pedig vízlepergetős.
A háttámla teljesen dönthető és 4 pozícióba állítható. Születéstől 6 hónapos korig a legledöntöttebb pozíció a javasolt.
A lábtámasz 2 pozícióba állítható, az ülő vagy fekvő gyermek kényelméhez.
Mindent úgy terveztek, hogy a szülők és a gyermekek számára nyugodt és pihentető sétákat biztosítson a Chicco Goody XPlus.
A Goody XPlus könnyedén utazási rendszerré alakítható, ha a Kory i-Size 0+ korcsoportos hordozóval kombináljuk.
A hátsó kerekek összekapcsolt fékekkel rendelkeznek és egyszerűen egyszerre fékezhetők le.
A Goody XPlus babakocsi karbantartása egyszerű:
A babakocsi ülőfelülete levehető, a textilrészek nedves frottírral és semleges szappannal kézzel tisztíthatók. Rendszeresen törölje le a műanyag részeket puha, nedves ruhával. A rozsdaképződés elkerülése érdekében mindig szárítsa meg a fém alkatrészeket, ha vízzel érintkezett.
Ha szükséges, kenje meg a mozgó részeket száraz szilikon kenőanyaggal.
A működést veszélyeztető súrlódás elkerülése érdekében a fémcsöveken végigfutó minden műanyag alkatrész tiszta legyen a portól, homoktól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Goody XPlus babakocsi 22 kg-ig automata, egykezes összecsukással" című hirdetést látja. (fent)