Betöltés...

TUMAMA Zenés Csillaglámpa 6+ hónapos kortól

Ár: 12.258 Ft

Ez a zenés csillaglámpa segíthet a gyerekek alvási rutinjának kialakításában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap


Könnyebb alvás:
A csecsemők és kisgyermekek alvási rutinjának kialakítása minden szülő számára kihívást jelenthet. A csillaglámpa segít a szülőknek a gyermekek könnyebb elaltatásában. Tedd kényelmesebbé pihentető, megnyugtató zenével a kiságyban töltött időt.
Automatikus kikapcsolás:
A kényelmesen használható, nyugtató hangú játék kétféle automatikus kikapcsolással is rendelkezik, ezzel segítve a baba alvását. A folyamatos lejátszás mellett a leállításhoz választhatja a 30 és 60 perces időzítést is.

Beszélő játékok:
A csillaglámpa csupán egyetlen gombonyomás segítségével rögzíti a rámondott szöveget, majd visszamondja azt, így ösztönözve a gyerekeket a beszédre, ezért nagy segítség lehet a kommunikációs képességek fejlesztésében is.

Kiváló minőség:
Mivel a szülők számára a legfontosabb a gyermekek egészsége, a lámpa környezetbarát ABS anyagokból készült, lekerekített szélekkel, így kellemes és biztonságos kikapcsolódást nyújt a babáknak. A játék teljesen megfelel a CE/EN71/RoHS tanúsítványoknak.

Tökéletes ajándék:
A zenés csillaglámpa nagyszerű játék fiúknak és lányoknak egyaránt. Szuper ötlet babaváró és karácsonyi ajándéknak, de akár születésnapra is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "TUMAMA Zenés Csillaglámpa 6+ hónapos kortól" című hirdetést látja. (fent)