Betöltés...

Babahordozó, Exaltus®, Kényelmes kialakítás, Ergonomikus, Rugalmas, Egészséges, Babapihenés, Szoptatási mód, 3 viselési pozíció, Legújabb generációs, Könnyen alkalmazható, 0-48 hónapos, 15kg

Ár: 12.617 Ft

Kényelem és védelem egy babahordozóban

 

 


 

Kedves szülők, akik figyelnek a kicsik igényeire és kényelmére, örömmel mutatjuk be új babahordozónkat, Exaltus® babahordozónkat válltámasszal, 3 hordozópozícióval és lélegző anyaggal!

 

 

 


 

Ezért érdemes beleszeretni:


 


 


 


 

♦ Tökéletes babakényelem - A kiváló minőségű légáteresztő anyag optimális környezetet biztosít a baba érzékeny bőrének, biztosítja a megfelelő légáramlást és csökkenti az irritáció vagy kiütés kockázatát.


 

 

• A baba boldog és kényelmes lesz az egész hordozás alatt.


 


 



 


 


 

♦ 3 hordozó pozíció - Az állítható csatokkal és a rugalmas kialakítással 3 különböző pozícióba helyezheti gyermekét:

 

 

— veled szemben

— háttal Önnek és kifelé nézve

— balra vagy jobbra


 


 



 

 

 


 


♦ Innovatív válltámasz - Babahordozónkat gondosan úgy terveztük, hogy könnyed hordozási élményt nyújtson Önnek .


 

• A jól átgondolt válltámasszal és egyenletes súlyelosztással elfelejti a hátfájást vagy a fáradt vállakat.


 

• Nem számít, mennyi időt tölt a baba hordozásával, kényelmes marad.


 


 

 

 

  

 


 


 

♦ Smart Design - Babahordozónk könnyen használható, a gyorsan kioldható és állítható zárórendszerrel tökéletesen illeszkedik mind a szülőkhöz, mind a különböző méretű babákhoz.


 

• A helyes beállítást szolgáló praktikus fogantyúkkal 15 kg-ig mindig biztonságos és alkalmas illeszkedést biztosít.


 

 

 




 


 


♦ Pótolhatatlan kötelék - A baba hordozása ebben a hordozóban lehetővé teszi, hogy különleges és bensőséges köteléket hozzon létre vele.


 

• Ha a baba közel áll a szívedhez, minden pillanatban érezni fogod a kapcsolódás és a gondoskodás örömét.

 

 


 


 

® Minőségi szolgáltatás: A szállítást megelőzően egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy normál körülmények között kapja meg a terméket. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat.


 


 

 

 


♦ Tökéletes szabadtéri tevékenységekhez - A lélegző anyagnak köszönhetően élvezheti a szabadtéri tevékenységeket, például sétákat a parkban, túrázást vagy vásárlást, tudva, hogy gyermeke biztonságban és kényelmesen van.


 

 

 



 

 

 

 

Összefoglalva, babahordozónk, az Exaltus®, válltámasszal és lélegző anyaggal tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik aggódnak gyermekeik biztonságáért és kényelméért . Fektessen be egy babahordozóba, amely kényelmesebbé teszi az életét.


 

 


 

Az Exaltus® védjegyet az Osim az M 2023 05837 raktárszám alatt jegyezte be, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdonát képezi. Ha hamisított terméket kap más eladóktól, kérjük, azonnal jelölje meg az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Babahordozó, Exaltus®, Kényelmes kialakítás, Ergonomikus, Rugalmas, Egészséges, Babapihenés, Szoptatási mód, 3 viselési pozíció, Legújabb generációs, Könnyen alkalmazható, 0-48 hónapos, 15kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: