Betöltés...

Oktatási fiókos asztal projektorral 36 kép Ceruzák sablonok kék és rózsaszín 8531

Ár: 17.810 Ft

Oktatási fiókos asztal projektorral 36 kép Ceruzák sablonok kék és rózsaszín
Gyermeke képes lesz fejleszteni művészi készségeit és kreativitását! A zöldségekről, járművekről és állatokról készült különféle képek nemcsak oktatóak, hanem olyan tulajdonságokat is fejlesztenek, mint a precizitás, a kézügyesség és a mozgáskoordináció.
Az asztal összeszerelése nagyon egyszerű, mindenki meg tudja csinálni. Fiókokkal rendelkezik, ahol zsírkrétákat, jelölőket és festési kiegészítőket tárolhat. Mindig minden a helyén lesz. Az asztallapon van hely, ahol gyermeke rajzolhat egy A4-es papírlapra. A kivetítő a kényelemtől függően bal vagy jobb oldalra helyezhető. A projektoros tábla nagy előnye a kellemes színek, az éles szélek nélküli formák és a multifunkcionalitás.
Lejátszás előtt ki kell választani a megfelelő képekkel ellátott lemezt, be kell helyezni a projektorba és elindítani. Bekapcsolás után egy kép jelenik meg egy fehér lapon az asztallapon, amelynek vannak körvonalas vagy színes változatai. A gyermek feladata az lesz, hogy a képet úgy színezze ki, hogy az megfeleljen a kisebbik megfelelőjének. A sablonok viszont megtanítják gyermekét a geometriai alakzatok helyes elnevezésére és a betűk írására.
Rengeteg előnnyel és szórakozással!
 
A készlet elemei:
- projektor
- 36 képsablon,
- 6 lemez képekkel,
- 12 színes kréta,
- stencil geometriai figurákkal
- levélsablon
 
Asztal méretei:
44 cm x 37 cm x 74 cm
Rajz felső méretei:
42 cm x 28 cm
Magasság a padlótól a tetejéig:
43 cm
Projektor magassága:
30 cm
Csomag méretei:
70 cm x 43,5 cm x 10 cm
A játék 3 db 1,5 V-os AA elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz. A projektorban vannak elhelyezve, hogy megfelelően működjön. A játék biztonságos, tanúsított anyagokból készült, amelyek hozzájárulnak a játék hosszú élettartamához és szilárdságához. Az asztal lábakon nyugszik, amelyek magassága a kisgyermekek átlagos magasságához igazodik. A készletben található összes elem CE minősítéssel rendelkezik. A projektorral ellátott asztal egy nagy színes dobozba van csomagolva, mely segíti a játék szállítását.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Oktatási fiókos asztal projektorral 36 kép Ceruzák sablonok kék és rózsaszín 8531" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: