Betöltés...

RGB távirányítós LED pingvin éjjeli lámpa gyerekeknek USB csatlakozással

Ár: 10.234 Ft

Információk

Termékleírás: ? A GYEREKEK LED ÉJSZAKAI LÁMPÁJA SZILIKON TÁVIRÁNYÍTÓVAL RGB USB SZÍNES PENGUIN ?
Az aranyos pingvin alakú éjjeli lámpa tökéletes ajándék fiúknak és lányoknak. Bármelyik gyerekszoba hangulatát feldobja, meleg és nyugodt légkört teremtve. Készült puha, tapintásra kellemes szilikonból, a pingvin ütés- és nyomásálló, így hosszú ideig szolgálhat lámpaként és puha játékként az esti lefekvéshez. Biztosan jól jön azoknak a gyerekeknek, akik félnek vagy nem szeretnek sötétben elaludni. ?
Tulajdonságok: ? 5 féle háttérvilágítás színe: fehér, piros, zöld, kék, lila ? Világítás fényerő szabályozás ? Világítás fényerő növelés funkció ? Villanás - a színek gyors ütemben változnak ? Sztróbe - a lámpa automatikusan sötétedik és világosodik ? Fakó - Lassú elhalványuló fényhatás ? Sima - A színek lassan változnak A fény színeit a megfelelő funkció megnyomásával vagy érintésével változtathatod a távirányítóval. Az ideális választás szoptató anyukáknak, akik könnyedén irányíthatják a fényt szoptatás közben. A lámpa töltéséhez csatlakoztatható egy standard töltőre, számítógépre vagy powerbankre. Könnyen tisztítható, a szilikon borítás leemelhető és mosható a csap alatt. A termék biztonságos, nincsenek éles szélei, a szilikon erős és szakadásálló. ?
Miért vedd meg? ? A GYEREKEK LED ÉJSZAKAI LÁMPÁJA SZILIKON TÁVIRÁNYÍTÓVAL RGB USB SZÍNES PENGUIN tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnének egy praktikus és biztonságos éjjeli lámpát a gyermekszobába. Az aranyos pingvin alak és a sokféle világítási mód biztosan elvarázsolja a gyerekeket, és segít nekik nyugodtan elaludni. A puha szilikon anyag és a könnyű tisztíthatóság garantálja a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot. Ne habozz, válaszd ezt a cuki pingvint a gyerekszoba díszítéséhez és a nyugodt alváshoz! ?


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "RGB távirányítós LED pingvin éjjeli lámpa gyerekeknek USB csatlakozással" című hirdetést látja. (fent)