Betöltés...

Intelligens lámpa, Ila termék®, egyedi, gyermek éjszakai lámpa, hangaktiválás, intelligens érintésvezérlés, moduláris kialakítás, illóolaj használata, 3000K meleg fény, hordozható, környezetb

Ár: 25.783 Ft

 

          A természet iránti mély szeretetből és abból a vágyból, hogy minden otthonba bevigyék, egy gyár született, amely a legmodernebb technológia és a természeti szépség iránti szenvedélynek szentelt. Itt kézművesek és technológiai szakértők dolgoznak kéz a kézben, hogy kivételes termékeket hozzanak létre. Ez a lámpa nemcsak hasznos, hanem igazi műalkotás, a tervezőmesterek és a technológiai innováció közötti együttműködés eredménye. Szavakkal azonban nem lehet igazán átadni ennek az alkotásnak a szépségét ésinnovációját, és cégünk felkéri Önt, hogy fedezze fel ezt az egyedülálló és innovatív műalkotást a román piacon a leírásban szereplő képeken keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Intelligens lámpa, Ila termék®, egyedi, gyermek éjszakai lámpa, hangaktiválás, intelligens érintésvezérlés, moduláris kialakítás, illóolaj használata, 3000K meleg fény, hordozható, környezetb" című hirdetést látja. (fent)