Betöltés...

Inglesina Aptica XT Total Black babakocsi váz

Ár: 149.900 Ft

Adaptív felfüggesztéssel ellátott babakocsi váz. Kompatibilis az összes Aptica és Aptica XT szettel, valamint a Darwin és a Cab bébihordozókkal.

A kényelem és a biztonság új dimenziója Az Aptica XT babakocsi váz számára az Inglesina teljesen új típusú kerekeket fejlesztett ki. Nagyobbak (elülsõ kerekek - 215 mm, hátsó kerekek - 290 mm) és speciális alakjuknak köszönhetõen hozzájárulnak az útfelület egyenetlenségébõl szármázó rezgések elnyeléséhez. A kerék ráf külsõ peremét keményített gumi alkotja, amely biztosítja a hosszú élettartamot, a rajta található kétrétegû poliuretán habbélés pedig, hasonlóan a kerék kifinomult alakjához, elnyeli az útfelület szabálytalanságainak ütéseit és rezgéseit. Így a közös séta kellemesebb a gyermek és a szülõ számára egyaránt, mivel sokkal kevesebb rezgés jut át a tolókarba. Szabadalmaztatott, egymástól függetlenül állítható rugózás minden kerékhez A baba gyorsan nõ és az utak, amelyeken közlekedünk, nagyon különbözõek. Éppen ezért fejlesztette ki az Inglesina az állítható rugózást. Pici baba esetében (4-5 kg) állítsa a rugózást soft módba, és késõbb, amikor már nagyobb a baba súlya állítsa át hard módba. Az állítható keménységû rugózáson kívül az Inglesina megnövelte a felfüggesztés emelõ erejét is, így az Aptica XT legyõzi a nagyobb egyenetlenségeket is. APTICA XT babakocsi váz Hihetetlenül praktikus! Egy kézzel szétnyitható és összecsukható váz. Összecsukott állapotban önmagában megáll. Összecsukott állapotban a tolókar nem érintkezik a talajjal, így a kezek nem érintkeznek baktériumokkal és szennyezõdésekkel. Mûszaki adatok:
A váz súlya: 9,5 kg, a váz méretei összecsukott állapotban: 90 cm x 53 cm x 35 cm. Kompatibilis az összes Aptica és Aptica XT szettel, valamint a Darwin és a Cab bébihordozókkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Inglesina Aptica XT Total Black babakocsi váz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: