Betöltés...

Manduca ExTend - hátrész alsó szélesség (terpesz) bővítő Manduca hordozókhoz

Ár: 11.990 Ft

Love the Change - Innovatív megoldások a babahordozásban.Manduca ExTend tartozék, a babalábak kényelmesebb alátámasztása érdekében amikor már nagyobb. Szélesebb alátámasztást biztosít a totyogó korra.

Kb. 18 hónapos kortól használható ez a praktikus kis ExTend terpeszbővítő: segítségével megnövelhető a Manduca babahordozók terpeszének alátámasztási szélessége. Nagyobb babáknál is biztosítja a térdhajlattól térdhajlatig való alátámasztást.Közben puha, rugalmas és kényelmes.32-50 cm-ig változtatható ezáltal a hordozó terpeszének a szélessége, maximális kényelmet biztosítva nagyobb gyermekeknek is.Különböző színű zsinórokkal, két lépésben tudod használni: a szürke zsinór 5 cm szélesítést (2,5 cm / oldal) tesz lehetővé, míg a fekete zsinórral további 18 cm (9 cm / oldal) bővítés lehetséges.Tetején egy-egy patenttal rögzíthető a hordozó vállához.A Manduca babahordozó természetesen enélkül is használható, ez a kiegészítő egy plusz kényelmi funkciót nyújt.Anyaga: 100 % biopamutKészült Csehországban.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Manduca ExTend - hátrész alsó szélesség (terpesz) bővítő Manduca hordozókhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: