Betöltés...

Trolikabinos repülőgép, Quasar & Co.®, Lion modell, gyerekeknek, 4 dupla kerék 360°-os forgatással, teleszkópos fogantyú, rejtjel, 44x34x23 cm, ABS, sárga / ciklámen

Ár: 14.884 Ft

Quasar &; Co. büszkén mutatja be az új Quasar &Co. KIDS kocsikollekciót, amelyet kifejezetten fiatal felfedezők számára terveztek. Ez a magával ragadó gyűjtemény színes és barátságos 3D-s karaktereket kelt életre, így minden utazás igazi kalanddá válik. Minden modell tökéletesen ötvözi a szórakozást a hasznossággal, ideális partner minden utazáshoz. A vonzó kialakításnak és az optimális funkcionalitásnak köszönhetően a gyűjteményben található kocsik készen állnak arra, hogy minden expedíciójukon kísérjék a gyerekeket.

Vonzó 3D design, LION modell: A bőrönd különleges kialakítású, háromdimenziós oroszlánnal, amely megragadja a gyermekek figyelmét, és élvezetesebbé és érdekesebbé teszi utazásaikat. A polikarbonát ház maximális szilárdságot és védelmet nyújt gyermeke holmijának.

360°-os kettős kerekek: A kocsik kiváló minőségű forgatható kerekekkel vannak felszerelve, amelyek bármilyen felületen kiváló manőverezhetőséget tesznek lehetővé. Ezek a kerekek megkönnyítik a kocsi mozgását még a legkisebb utasok számára is, biztosítva a könnyű és stabil irányítást. Nem számít, melyik irányba szeretne menni gyermeke, a forgatható kerekek könnyedén alkalmazkodnak, élvezetes és könnyed utazási élményt nyújtva.

Teleszkópos fogantyú: A Quasar &Co. Kids kocsik teleszkópos fogantyúját úgy tervezték, hogy kényelmet és könnyű használatot biztosítson. Bővíthető és különböző magasságokba állítható, így a gyerekek könnyen hordozhatják bőröndjüket. Az ergonomikus kialakítás kényelmes fogást biztosít, csökkenti a kéz fáradtságát, és élvezetesebb utazási élményt tesz lehetővé a kicsik számára.

Szállítófogantyú: A teleszkópos fogantyú mellett a kocsik robusztus és ergonomikus hordozófogantyúval is rendelkeznek. Ez a fogantyú, amely a kocsi tetején található, lehetővé teszi a csomagok könnyű emelését és szállítását, ha szükséges. A tartós anyagokból készült fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít.

Tágas belső tér rugalmas pántokkal: A kocsi belsejét úgy tervezték, hogy maximalizálja a rendelkezésre álló helyet, lehetővé téve a gyermek számára, hogy hatékonyan rendezze személyes tárgyait. A belső rugalmas pántok biztosítják a ruhák és egyéb alapvető kellékek biztonságos rögzítését, megakadályozva azok mozgását szállítás közben.
A rejtjel beállítása:

A kocsit kezdeti kóddal (általában 000) szállítják.
Húzza nyitott helyzetbe, és tartsa ebben a helyzetben.
A pozíciót nyitva tartva állítsa be az új kódot a 3 kerék mozgatásával a kiválasztott kombinációhoz.
Engedje el a gombot.
Gratulálunk, beállította a kívánt kódot!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Trolikabinos repülőgép, Quasar & Co.®, Lion modell, gyerekeknek, 4 dupla kerék 360°-os forgatással, teleszkópos fogantyú, rejtjel, 44x34x23 cm, ABS, sárga / ciklámen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: