Betöltés...

Felfújható utazópárna repülőgépre, Fekete

Ár: 12.190 Ft

Tökéletes kialakítás: A nyakpárna tökéletes 45°-os szögben készült, lehetővé téve a fej és a nyak természetes előrebillentését, ez az alvópárna csökkenti a nyaki csigolya nyomását. A felfújható utazópárna tökéletes, 45°-os szöge jobb pihenési kényelmet biztosít, megkönnyíti az elalvást és a hosszabb alvást az úton.
Megszabadulni a fájdalomtól és a rossz testtartástól: A rossz testtartás méhnyakkárosodást okozhat, és károsíthatja az ülőideget és a coccyxot. A nyakpárnákat úgy definiáljuk, mint amelyek nemcsak a nyak köré tekerednek, hanem szilárd ergonómiai elvek alapján fenntartják a helyes kapcsolatot a fej, a nyak és a vállak között alvás közben. Ezek a felfújható utazási nyakpárnák segíthetnek távol maradni a sérülésektől és az álmatlanságtól.
Légköri szelepek: A felfújható utazópárna egyedülálló nagy légszelepet használ, a szokásos felfújható légpárnához képest könnyebb felfújni és leereszteni. (Nem ajánlott túl sok levegőt kitölteni, kevés helyet hagyni, a sík nyakának párnája lágyabb lesz.)
Hordozható és illeszkedő: Az utazópárna puha és kényelmes tapintású, amikor ráhelyezi az arcát, elképzelhetetlen kényelmet nyújt. És van egy húzózsinórral ellátott táska, és összecsukás után a síkpárna a zsák belsejébe kerül. A légi utazási párna nettó súlya mindössze 0.78 font. Nagyon hordozható. Legyen szó családról, repülőről, autóról, buszról, vonatról, irodai sziesztáról, kempingezésről stb., Nagy segítség a jó éjszakai alváshoz.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Felfújható utazópárna repülőgépre, Fekete" című hirdetést látja. (fent)