Betöltés...

Felfújható utazópárna repülőre, buszra, autóra, nyakra, a nyak- és vállfájdalmak elkerülése érdekében, kényelmesen megtámasztja a fejet, a nyakat és az ágyékot, 30 x 35 x 50 CM

Ár: 12.190 Ft

Tökéletes kialakítás: a nyakpárna tökéletes 45°-os szögben készült, lehetővé téve a fej és a nyak természetes előrebillentését, ez az alvópárna csökkenti a nyaki csigolya nyomását. A felfújható utazópárna tökéletes 45°-os szöge jobb pihenési kényelmet biztosít, Ez megkönnyítheti az elalvást és a hosszabb alvást az úton.
Megszabadulni a fájdalomtól és a rossz testtartástól: a rossz testtartás méhnyakkárosodást okozhat, és károsíthatja az ülőideget és a coccyxot. A nyakpárnákat úgy határozzuk meg, mint amelyek nemcsak a nyak köré tekerednek, hanem azok, amelyek fenntartják a fej közötti helyes kapcsolatot, nyak és vállak alvás közben, szilárd ergonómiai elvek alapján. Ezek a felfújható utazási nyakpárnák segíthetnek távol maradni a sérülésektől és az álmatlanságtól. 
Légköri szelepek: az utazási felfújható párna egyedülálló nagy légszelepet használ, a szokásos felfújható légpárnához képest könnyebb felfújni és leereszteni. (Nem ajánlott túl sokat tölteni a levegőt, kevés helyet hagyni, a sík nyakának párnája lágyabb lesz.)
Hordozható és fitt: Az utazópárna Puha és kényelmes tapintású, amikor ráhelyezi az arcát, elképzelhetetlen kényelmet biztosít. És van egy húzózsinórral ellátott táska, és összecsukás után a síkpárnát a táska belsejébe helyezik.  Az utazási párna nettó súlya A repülőgép csak 0.78 font. Nagyon hordozható. Legyen szó családról, repülőről, autóról, buszról, vonatról, irodai sziesztáról, kempingről stb., Nagy segítség a jó éjszakai alvás  .


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Felfújható utazópárna repülőre, buszra, autóra, nyakra, a nyak- és vállfájdalmak elkerülése érdekében, kényelmesen megtámasztja a fejet, a nyakat és az ágyékot, 30 x 35 x 50 CM" című hirdetést látja. (fent)