Betöltés...

Xiaomi BHR5969EU Mi Bedside Lamp 2 Éjjeli Lámpa, Fehér

Ár: 15.290 Ft

Fényesebb, praktikusabb, teljes testet fedő dizájnA hagyományos kialakításoktól eltérően ez a második generációs lámpa fejlett inverziós formázást és kiegészítő hőelvezetést alkalmaz, hogy a fény a lámpa teljes testéből kiáradjon.*Töltse meg az egész helyiséget lágy fénnyel, hogy kellemes, meleg légkört teremtsen, vagy csak világítson. fel a szobát a mindennapi használatra.

Jobb világítási élmény nappal vagy éjszaka
Az akár 400 lumen fényerővel a lámpa könnyedén megvilágít egy tipikus hálószobát. A legalacsonyabb, mindössze 2 lumen fényerejével praktikus éjszakai lámpa is lehet, hogy megnyugodjon alvás közben.

Ébredj készen a napra
Akárcsak a napfelkeltére ébredve, a Mi Bedside Lamp 2 segítségével a tested követheti természetes cirkadián ritmusát.

Nyugodt elmével aludj el
A legalacsonyabb, 2 lumen fényerő elegendő ahhoz, hogy megnyugodjon anélkül, hogy megzavarná az alvást.

Teremtsen kellemes hangulatot
Élvezd a Mi Bedside Lamp 2 gyengéd fényét, miközben összegömbölyödsz egy könyvvel, és használd az érintőgombokat a könnyű élmény érdekében, hogy otthon érezd magad. Ez egy tisztább világítási élmény, amely világosabb, jobban néz ki és könnyebben használható.

Könnyű keverési technológia a tökéletes éjszakai hangulat megteremtéséhez
Állítsa be a megfelelő hangot a csúcskategóriás izzóval, amely kétrétegű fénykeverési technológiával kombinálódik.A sokszínű fény egyenletesen keveredik, hogy tökéletes hangulatot teremtsen az éjszakához.

A lámpa vezérlésének többféle módja
Csatlakozik az Apple HomeKithez és a Mi Home alkalmazáshoz is, és csatlakoztatható más okoseszközökhöz, és akár a Google Assistant vagy az Amazon Alexa segítségével is vezérelhető, így teljes mértékben integrálható a személyre szabott intelligens otthoni élménybe. A lehetőségek csak a képzeletedre korlátozódnak.

Gyorsan csatlakozhat a Mi Home alkalmazáshoz, hogy lehetővé tegye a távolsági vezérlést és az intelligens otthoni csatlakozást.

Intuitív érintőgombok
Csúsztassa a beállításokat
A lámpa kikapcsolt állapotában érintse meg a csúszka tetszőleges pontját a bekapcsoláshoz, így könnyen felkapcsolhatja a lámpát sötétben. Sötétben nem kell többé a villanykapcsolóért kapaszkodni.

Gondosan kidolgozott remekmű
A speciális optikai szerkezet és színkeverési módszer meleg, gyengéd fényt hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a lámpa könnyen beolvadjon otthonába.

Jellemzői:
- Színkezelés: WRGB
- Fényerő: 400 lm
- Teljesítmény: 9 W
- Tápellátás: Külső adapter, 220-240V ~ 50/60 Hz 0.45A
- Bemenet: 12V 0.08A
- Kommunikáció: Wi-FI IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
- Frekvencia: 2412 - 2472 MHz (Wi-Fi) 2402 - 2480 MHz (BT)
- Várható élettartam: kb. 25.000 óra
- App vezérlés: Android 4.4+ / IOS 8.0 +
- Méret: 152 x 254 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Xiaomi BHR5969EU Mi Bedside Lamp 2 Éjjeli Lámpa, Fehér" című hirdetést látja. (fent)