Betöltés...

Bebird Note 5 Pro Fültisztító - Kék

Ár: 25.860 Ft

Kiváló képminőségA Bebird Note 5 Pro otoszkóp kivételes pontosságot garantál a 10 MP-es, CMOS érzékelővel felszerelt kamera elképesztő részletességgel továbbítja a képeket a fül belsejéből az okostelefon képernyőjére.
A 20 fps átviteli sebesség minden mozdulatot simává tesz.
A nano lencse ellenáll a víznek, a pornak és a karcolásoknak, így még zord körülmények között is éles képeket eredményez.Vezeték nélküli kapcsolatAz integrált Wi-Fi mikroprocesszor stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé, így valós időben elemezheti a kamera képét a dedikált Bebird alkalmazásban, amely az App Store és a Google Play áruházakban érhető el. A csúcsminőségű giroszkóp felelős a kép stabilizálásáért, lehetővé téve a precíz manőverezést anélkül, hogy aggódnia kellene a kézremegéstől. Ez biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a fültisztítást.Bizonyított hatékonyságA Bebird új mércét állít fel a fülhigiéniában. Fejlett vizualizációs rendszerével, mechanikai kialakításával és 360°-ban állítható innovatív csipeszeivel a készülék kényelmes hozzáférést biztosít a fül minden részéhez, és kivételes hatékonyságot biztosít.Hosszú akkumulátor üzemidőA 230 mAh-s újratölthető akkumulátor akár egy órányi használatot garantál egyetlen töltéssel.
Egy óra elegendő az akkumulátor teljes feltöltéséhez. Ennek eredményeként a Bebird Note 5 Pro otoszkóp szinte mindig készen áll a munkára, és az innovatív technológiákkal átfogó fülhigiéniát élvezhet.További kiegészítőkAz intelligens hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően a Bebird Note 5 Pro otoszkóp nem melegszik túl, a szembiztos LED-es háttérvilágítás pedig megkönnyíti a fülek tisztítását és vizsgálatát.
A készüléket könnyű és kompakt kialakítása is megkülönbözteti, így lehetővé teszi a napi egészségügyi ellenőrzések elvégzését, valamint a fül-, orr- és torokviasz eltávolítását otthon és útközben egyaránt.
Ráadásul selymes textúrájának köszönhetően kivételesen elegánsnak tűnik.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Bebird Note 5 Pro Fültisztító - Kék" című hirdetést látja. (fent)