Betöltés...

Kéz-, talpmintás aktivizáló szőnyeg - Akson

Ár: 16.311 Ft

A Kéz-, talpmintás aktivizáló szőnyeg a játék és a tanulás tökéletes kombinációja. Mozgásra ösztönzi a gyermekeket, és bármilyen korosztály számára tökéletes időtöltést nyújt. A színes, vidám design örömmel tölti el a gyerekeket, miközben fejleszti mozgáskoordinációjukat, reflexeiket, megfigyelőképességüket és kreativitásukat.
A szőnyeg szélesíti a játéklehetőségeket, fejlesztve a gyermekek fantáziáját, reflexeit és mozgáskoordinációját. Közös játékra ösztönöz, de egyedül is remek szórakozást nyújt. Használható spontán vagy irányított játékra egyaránt otthoni, intézményi, óvodai és iskolai felhasználásra. Mindeközben strapabíró és vízálló, így kül- és beltéren is használható. Vízzel és enyhe mosószeres vízzel könnyen tisztítható.
Ajánlott: 3 éves kortól
Részletekt lásd lent.



Az aktivizáló szőnyeg biztosan vidám és örömteli perceket okoz játék közben. A játékosok a start mezőről indulva a kéz- és lábnyomoknak megfelelően végigugrálnak a szőnyegen. Mindig három végtagjuknak kell érintenie a szőnyeget, így remek egyensúly fejlesztési lehetőség. Tehetik ezt időre, vagy épp zenére. Ha nagyobb gyermekekkel játszatok, szerezzetek be a lenyomatoknak megfelelő színű papírkorongokat, tenyétek őket egy zsákba, és húzzatok egyet. A játékosnak arra a mintára kell ugrania, aminek a színét kihúzta, ha sikerül megtarthatja a korongot. Ha minden korong elfogyott, az a játékos nyer, akinek a legtöbb korongja van. A játékszőnyeg tulajdonságai: Méret: kb. 50 x 300 cm Színek: fehér alapon színes lábnyomok, "META" és "START" mezőkkel Anyag: strapabíró, vízálló anyag

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Kéz-, talpmintás aktivizáló szőnyeg - Akson" című hirdetést látja. (fent)