Betöltés...

Lionelo - Cloe babakocsi, Születéstől fogva, Kiegészítőkkel, Alumínium keret, 0-22 kg, Könnyű, Egykezes összecsukható, Ideális minden típusú felületre, Szürke

Ár: 89.990 Ft

Fedezze fel legújabb megoldásunkat, egy kompakt babakocsit nagy kerekekkel. Arra törekszünk, hogy termékeink minden olyan felszereltséggel fel legyenek szerelve, amely lehetővé teszi Ön és gyermeke számára, hogy kényelmesen utazhasson különböző helyeken és különböző felületeken. Ezért a Lionelo Cloe babakocsi nemcsak a kedvenc parkjában tett séták során, hanem egy forgalmas bevásárlóközpontban történő vásárlás vagy utazás közben is működik. Forgatható kerekek és csillapítás: A modell 0 hónapos és 4 év közötti gyermekek számára alkalmas. A nagy, karbantartást nem igénylő kerekek tartós és rugalmas EVA habból készülnek. Az elsők 360°-ban elforgathatók, ami megkönnyíti a babakocsi manőverezését. Az első és hátsó párnázás kényelmet biztosít a kicsinek lovaglás közben. A beépített click&ride rendszer lehetővé teszi a szülők számára, hogy nagy lépéseket tegyenek, a lábfék pedig biztonságos megállást biztosít. Kompakt összecsukás: A Lionelo Cloe babakocsi egy kézzel könnyen összecsukható. Használhatja az automatikus összecsukható rendszert is - a gomb megnyomása után a babakocsi önmagában összecsukódik. Könnyen elhelyezheti még egy kis csomagtartóba is. A tartós alumínium keret súlya mindössze 8,2 kg. Könnyen hordozhatja a babakocsit a vállán. Ezt szem előtt tartva egy speciális fedelet és szíjat helyeztünk a készletbe. A gyermek preferenciáihoz igazítva: A köpeny beállítható, és a háttámla fekvő helyzetbe is állítható, amikor a kicsi szunyókálni akar. Az 5 pontos övek stabilitást biztosítanak a gyermek számára, és a lökhárító emellett megvédi a gyermeket. Az öko-bőr bevonatú lábtartón gyermeke kényelmesen pihentetheti lábát. A köpeny 3 pozícióban állítható a háttámlához és 2 pozícióban a lábtartóhoz. Még több előny: A Lionelo Cloe babakocsi vízálló XXL motorháztetővel van felszerelve, UPF50+ szűrővel, amely megvédi a babát a változó időjárás során, és kellemes árnyékot biztosít egy napsütéses napon. Egy nagy, tágas kosárban az ülés alatt sétálhat vásárolni vagy minden szükséges tartozékot. Egy praktikus pohártartó tartja kedvenc italát. Az Ön biztonsága érdekében fényvisszaverő elemeket adtunk a babakocsihoz. Szennyeződés esetén mossa le a kárpitot és a kosarat, és nedves ruhával törölje le a keretet. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK: Korcsoport: 0-48 hónap; Súlycsoport: legfeljebb 22 kg; Rakodás: 25 kg-ig (22 kg kocsihoz és max. 3 kg kosárhoz); Mellékelt tartozékok: hordtáska, szállítópánt, csésze / palacktartó, szúnyogháló, lábvédő; Tájékozódás: háttal a szüleinek; Csillapítás: igen, az első és a hátsó kerekeknél; Kerék típusa: karbantartásmentes Eva hab (első kerék átmérő: 18 cm, hátsó kerék átmérő: 20 cm); Méretek: 55x78x108 cm; Háttámla méretei: 31x44 cm; Ülés méretei: 33x21 cm; Lábtartó méretei: 33x17 cm; Garancia: 24 hónap; Gyártó: Lionelo.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo - Cloe babakocsi, Születéstől fogva, Kiegészítőkkel, Alumínium keret, 0-22 kg, Könnyű, Egykezes összecsukható, Ideális minden típusú felületre, Szürke" című hirdetést látja. (fent)