Betöltés...

UPPAbaby CRUZ V2 babakocsi - Finn

Ár: 335.960 Ft

UPPAbaby-Beszélünk a szülők nyelvén! Maximális törődés extra 3 év garanciával! Az UPPAbaby egy innovatív amerikai cég, amelynek egyetlen küldetése van: kiváló minőségű babatermékeket készíteni, amelyek megfelelnek az Ön új szülői szükségleteinek, miközben vonzóvá is teszik a termékeiket. Kompaktság kompromisszumok nélkül. A CRUZ babakocsit vonzó mérete és mozgékonysága jellemzi, ugyanakkor minden szükséges funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a szülői mindennapokat. A CRUZ babakocsi keskeny váza és áramvonalas kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén sétáljon a keskeny folyosókon, a zsúfolt bevásárlóközpontokban vagy épp a göröngyös utcákon. UPPAbaby Cruz már születéstől használható. Opcionálisan mózeskosár is elérhető a babakocsi színeiben, amely lehetővé teszi a CRUZ babakocsi használatát születésétől kezdve. A MESA autósülés közvetlenül a CRUZ -hoz csatlakozik, és olyan teljesítményű utazási rendszert biztosít, amely a hordozhatóság és a biztonság szempontjából a legjobb. Nem kell feláldozni a teljesítményt a kényelem érdekében. A MESA hordozó is opcionálisan vásárolható meg. A sportülés jellemzői:
-6 hónapos kortól 22 kg-ig használható
-Megfordítható sportrész
-Ötpontos biztonsági öv
-Extra nagy, könnyen hozzáférhető kosár
-Egykezes állítható háttámla dőlés: A teljesen állítható üléstámla lehetővé teszi, hogy a gyermek fekvő helyzetben pihenjen, vagy egyenesen ülve figyelje a környezetet.
-Bővíthető, UPF 50+ kupola: Az UV védelemmel ellátott kupola meghosszabbítható, és a hálós panel rálátást biztosít a gyermekhez, miközben a légáramlás is maximális - ez főleg a nyári hónapokban fontos.
-Teleszkópos tolókar: Az állítható tolókar lehetővé teszi, hogy a különböző magasságú szülők kényelmesen használhassák a babakocsit.
-Fokozatmentesen állítható vállmagasság: A vállpántok magasságának beállításához nem kell eltávolítania az ülés szövetét, könnyen áthelyezhető az öv az egyik pozícióból a másikba. Az UPPAbaby Cruz V2 babakocsi optimalizált rendszere lehetővé teszi a biztonsági övek magasságának fokozatmentes beállítását, ami nem igényel résbe helyezést, így egyszerűbb és gyorsabb a használata. Ez különösen akkor hasznos, ha az ülést két különböző magasságú kisgyermek osztja meg.
-Összkerék-felfüggesztés: Szabadalmaztatott kétfokozatú rendszerrel biztosítja gyermeke zökkenőmentes és kényelmes utazását, akár kanyargós ösvényeken, akár göröngyös járdán halad.
-Összecsukva megáll: A CRUZ egylépcsős összecsukása egyszerű és intuitív. A babakocsi összecsukva önmagában áll. Összecsukható a sportüléssel vagy anélkül is.

Specifikációk Súly: 11,5 kg (váz: 8,5 kg sport rész: 3 kg) Mérete kinyitva: 95 x 58 x 102 cm Mérete összecsukva a sportüléssel: 42 x 58 x 84 cm Mérete összecsukva ülés nélkül: 30,5 x 58 x 76 cm A babakocsival kompatibilis hordozók: Maxi Cosi Cabrio Fix Maxi Cosi Pebble Maxi Cosi Pebble plus Cybex Aton Q-I-Size Cybex Aton Cybex Aton 2 Nuna Pipa Tartozékok: váz sportrész + kapaszkodó rovarháló esővédő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "UPPAbaby CRUZ V2 babakocsi - Finn" című hirdetést látja. (fent)