Betöltés...

Értékcsökkentett! - Trike Fix Lite Gyermek Tricikli, Szürke

Ár: 20.890 Ft

Fontos! - A termék kisebb esztétikai hibákkal rendelkezik!



Ikonikus kerékpárunk felfrissített, könnyebb változatban! Ismerje meg a klasszikus TRIKE FIX kistestvérét. A LITE változat ugyanolyan minőségű és tartós, de könnyebb, modernebb anyagok és alacsonyabb ár! A TRIKE FIX LITE ülő gyermekek számára készült. Az utólagos elemek össze- és szétszerelési lehetőségeinek köszönhetően könnyedén a gyermek életkorához és igényeihez igazíthatja. A TRIKE FIX LITE egy olyan modell, amely gyermekével együtt nő! Sok éven át szolgálja majd kisgyermekét – először babakocsiként, majd első kerékpárként. BIZTONSÁG
A kerékpár kisebb gyermekek számára összecsukható lábtartókkal , övvel és biztonsági korláttal van felszerelve . A lábtartó és a kapaszkodó akkor távolítható el, ha a gyermek kicsit felnő, elkezdi biciklizni, és eléri az első kerékre szerelt kormányt és pedálokat.

Mindig teljes ellenőrzés alatt áll! Minden bizonnyal értékelni fogja a 360 fokban elforgatható ülést, amelyet a szülők szívesen használnak a biciklihasználat kezdetén, hogy megnézhessék kisgyermeküket, vagy éppen ellenkezőleg, séta közben megmutassák neki a világot. A kihúzható vezető segítségével könnyedén irányíthatja a járművet. Ha gyermeke teljesen elsajátította a kerékpározást, és a vezetőrúdra már nincs szüksége, könnyedén szétszerelheti. A kerékpár csúszásmentes pedáljainak köszönhetően a kisgyermek könnyebben irányíthatja a járművet. A kerékpár csengővel is fel van szerelve . Hiszen minden kerékpáros – még a legkisebb is! - neki kellene. A kormány fogantyúi gumiból készültek. úgynevezett A "szabadkerék" lehetővé teszi a kisgyermek számára, hogy vezesse a járművet, vagy egyetlen kapcsolóval kikapcsolja, így Ön irányít. A napellenző hátuljára hálót szereltek fel. Lehetővé teszi, hogy megfigyelje az ülést és mindazt, amit más modellek teljes tetővel borítanak. KÉNYELEM A jármű használata a szülő és a gyermek kényelmét szolgálja ! Kényelmes, puha huzattal és fejtámlával ellátott ülésbe helyezheti babáját . Tudjuk, hogy nagy utazások alkalmával apróbb balesetek történhetnek, de ne aggódjon – a burkolat könnyen eltávolítható, ha tisztításra szorul. Egy kosár van a járműhöz rögzítve , valamint egy kis tasak a vezetőre szerelt kiegészítő hálóval . A kerékpár kormánya mellé egy kis tartályt helyeztek el, például a kisgyermek italának.
A kerékpár összecsukható, hálós, nap és eső elleni védelemmel ellátott, 3 fokozatú tetővel van felszerelve (bontható). Az összecsukott napellenzőt egy csattal könnyedén rögzítheti. A vezető fogantyúja habszivacs védelemmel van ellátva a szülő teljes kényelméért. A biztonsági korlát rögzítéséhez hasonló, ráadásul hálóval borított anyagot használtak.
NYOMÁSMENTES KEREKEK Ezek a kerekek törhetetlenek! Tudjuk, hogy a gyermekfelszerelések sok próbának vannak kitéve – ezek a kerekek készen állnak rá. Nyomásmentes technológiával készültek, azaz olyannal, amelyet nagy terhelésnek kitett járművekben és traktorokban használnak. A TRIKE FIX LITE kerékpár használatával ugyanazt a kényelmet fogja érezni, mint a felfújható kerekekkel rendelkező felszerelések használatakor. Ugyanakkor az alkalmazott technológiának köszönhetően nem kell aggódnia a defekt miatt vagy a megfelelő guminyomás miatt. A nyomásmentes kerekek sokkal jobban ellenállnak a sérüléseknek, mint a szivattyús kerekek. Ezek is tovább bírják. Ezek a kerekek nem igényelnek szervizelést vagy szivattyúzást . Még a szög kalapálása esetén is tökéletesen betöltik szerepüket. Hosszú évekig megbízhatóan szolgálják majd Önt. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a TRIKE FIX LITE kerékpár könnyedén legyőzi a nehéz felületeket vagy a köves talajt. A nagy, nyomásmentes kerekek könnyen átesnek az üvegdarabokon vagy a szögeken. Nem kell csak az aszfaltos utakra korlátozódnia, és nem veszíti el az utazás kényelmét! A nagyobb biztonság érdekében a hátsó kerekeket a fékkel rögzítheti. A TERMÉK JELLEMZŐI: 1-5 éves gyermekek számára készült Kerékpár önálló összeszereléshez (összeszerelési útmutató a dobozban) Kerékátmérő: 25 cm és 20 cm Kerékpár súlya: ~8kg A kerékpár méretei (maximális magasság x hossz x szélesség): 105 cm x 94 cm x 52 cm Csomagolás mérete: 60x40x29cm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Értékcsökkentett! - Trike Fix Lite Gyermek Tricikli, Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: